Måndagar

Ofta på måndagar brukar Micke spela denna låten på jobbet. Den är en av sakerna jag saknar med jobbet just nu. Så tänkte dela med mig av den till er och även kanske få Micke lite glad när han kämpar på ensam på lagret denna måndag.


http://www.youtube.com/watch?v=D0qNGYxUwmU



(Försökte lägga in den som film här, men va väl inte tillräckligt teknisk eller hade inte orken att sitta och kämpa med det)

Magen växer fortfarande

men inte så mkt som tur är. Verkar fortfarande inte samla nåt vatten. Så det känns i alla fall bra. Hoppas på att komma i form till sommaren. Ingen hårdträning, men vill komma iväg och röra på mig. Måttligt avundsjuk på Emily och Cina när dom går och tränar. Här är ett kort från i fredags. Tror att magen har sjunkt lite i alla fall.

Det kom ett mail...

.. från min älskade kompis Katarina. Hon hoppades på att det hade kommit en bebis. Tyvärr va jag tvungen att göra henne besviken och maila tillbaka att så inte va fallet. Så tänkte att det är bäst att jag bloggar idag så att ni vet att jag fortfarande har den på insidan.

Hade en skön dag igår med Robin och Filippa. Efter frukosten pysslade dom medans jag diskade. Sen gick vi och hämtade ett stort brev som jag fått. Hade ingen aning om va det va. Så va lite spännande. Dock visade det sig att det va mina nya linser jag beställt några dagar tidigare. Sen blev det en tripp till Inet. Va tvungen att skriva ut en frakthandling Till lunch fick det bli pasta, grillad kyckling och kamben. Skönt att slippa laga ihop nån lunch. En eftermiddagsfika satt också fint. Slapp i soffan, kvällsmat, tv-spel och glass fick avsluta kvällen.

På eftermiddagen satt jag med Filippa när hon skrev ihop ord och namn med bokstäver. Försöker uppmuntra henne att skriva och läsa så mycket jag kan.


Idag är det tungt. Jag har i alla fall orkat gå med Filippa till affären så vi kunde köpa fika. Hon fick själv betala sin kaka. Även träna på sparkcykeln. Försöker träna upp balansen så hon kan cykla på sin cykel utan stödhjul.

Nu ska jag ta tag i lunchlagning. Robin är iväg hela eftermiddagen. Typiskt när orken är lika med noll...

Paraplyvagnar och hallonbladste

Inatt somnade jag nog inte förräns halv två, va ju bara tvungen att kolla på Paradise Hotel Danmark finalen haha Dock va det inte lika roligt när jag vaknade två timmar senare av en dotter som grät. Hon kunde inte sova. Satte på Emil i Lönneberga till henne, men det hjälpte inte heller. Strax före fem tiden sa jag till henne att ta med kudden och komma in till oss. Man försöker orka in i det sista men visste att vi skulle upp kl.8 och då kände jag att jag inte orkade längre. Även fast det inte va till det bästa.
På morgonen körde jag FIlippa till förskolan, åkte hem och åt frukost och sen till MVC. Hon mätte magen, lyssnade på hjärtat och försökte vara förstående. Förstår att det inte är så lätt för dom, men det är inte alltid kul att höra; ja men nu är det nog max två veckor kvar då...
Efter besöket åkte jag hem till Sally. Vincent sov så satt och pratade i köket. Sen blev det matning av Vincent. Vi funderade på va vi ville äta. Sally va lite sugen på hamburgare och ville helst ha BK. Så vi packade in oss i bilen och svängde förbi hemma för att hämta min paraplysulky. Vincent hade ju sovit och vi skulle inte gå så långt.

Vi åt på BK och sen tog vi en promenad till Happyland och sen till Nids4kids. Där fanns en likadan parlaplysulky fast annan färg i den sista affären för bara 299:- så Sally slog till. Det är så skönt att inte alltid behöva ta den stora vagnen när man bara ska in i nån affär eller så. Sen blev det till att hämta FIlippa och släppa av Sally och Vincent hemma hos sig.
När jag kommit hem fick jag mess från Sally att jag glömt hallonbladteet. Typiskt när man vill testa på saker som kanske hjälper. Men när jag kom hem hade Hampus köpt med sig lite saker som fanns med på listan över sätt att sätta igång förlossningen. (Fick en länk av Micke igår till sidan med listan)
Hallonbladste, Ananas och nålar (till akupunktur)

Så nu sitter jag med en mugg te här. Även fast te inte är min starka sida. Ananasen är jag lite skeptisk till. Min tunga kommer inte alltid överens med vissa frukter. Nålarna kanske kan vara bra till nåt annat. Håller mig nog till teet. I alla fall i några dagar. Skulle i alla fall vara bra till andra delen av förlossningen.

Snart ska Robin åka och jobba och jag och Filippa ska ha lite fredagsmys i soffan.

Denna eviga väntan...

Idag är dagen då det är uträknat att bebisen ska komma ut.... mmm eller hur... jag ser dock ingen bebis och inga värker... Den psykiska påfrestningen börjar smyga sig på. Jag försöker verkligen att tänka att det kommer ta en vecka till. Men tankar hjäler inte speciellt mycket. Jag vill ju ha ut den. Vill ha den i famnen. Inte känna ett ben tydligt när man känner över magen, jag vill ju titta på dom små fötterna utanför. Ska försöka få Sally att valla mig imorgon. Kankse hjälper det, kanske inte. Men då har jag i alla fall gjort nåt. Ska försöka att inte gå och vänta för mycket. Men hur lätt är det att låta bli. Mitt liv består ju just nu av vad jag kan och inte kan göra med magen. Man kan inte handla själv, en liter mjölk i påsen gör att det spänner till med en gång. Inte kul att vara beroende av att nån annan ska hjälpa mig.
Så håll tummarna för mig att det snart är dags. Jag behöver alla tummar jag kan få.

Ibland undrar man

Läste precis en artikel på Aftonbladet. En väldigt liten notis, men sjuk.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5703221.ab

Handlade om en pappa vars son och ett annat barn hade bråkat dagen innan och när pappan dagen efter lämnade barnet på förskolan så hade han sparkat det andra barnet i ansiktet.
Skönt att veta att personalen anmälde honom. Förstår inte hur sånna människor tänker. Självklart är det jättejobbigt och se ens eget barn kivas med ett annat. Men skulle aldrig komma på tanken att sparka mot det. Tycker synd om det sparkade barnet, tänk att behöva förklara att den måste gå tillbaka till förskolan.
Men tycker kanske ännu mer synd om det andra barnet. Tänk att ha en sån pappa som förebild, att växa upp med sånt.
Sen vet man ju aldrig om media har förstorat det men nån sanning måste det ju ligga i det.

Klippning och kex

Idag kl.12 hade Filippa och Robin klipptid. Filippa hade nog lite bättre uppfattning om vad som skulle hända där denna gången så va väldigt glad och satt duktigt. Blev lite taget på topparna och en lugg som blev tilljämnad och Robin blev lika fin som alltid när han är nyklippt.
Igår lästa jag på Cinas blogg att dom hade stannat till på Bräckboden i Kungälv och hade funderingar på att åka dit sist Filippa va hos mig. Dock komma vi aldrig iväg då, men blev inspirerad av Cina så åkte iväg till Kungälv efter klippningen. Där fick det bli hamburgare innan det va dags för kexen. Butiken är ju så yttepytteliten så går fort att handla. Blev en del. Tänkte att det kunde vara bra att ha hemma inför alla kommande besök. Om ni nu vill hälsa på oss ;-)
På väg hem gjorde vi en avstickare till Nol, där vi hade kollat upp att det fanns en bilbarnstol till salu. Den va solblekt i sitsen men annars i bra skick. Man har ju ändå inte den första stolen så länge. Det stod 250:- i annonsen, men hon prutade med sig själv så fick den för 200:- och så skickade hon med ett sorts överdrag man kan använda om man inte vill plocka ur bebisen och ta på den en overall eller jacka på vintern. Om man bara ska snabbt in till affären eller så.
Ska se om det går att göra något åt färgen, men annars får den va som den är.
Nu sitter jag och Filippa bara och slappar. Imorgon ska hon till förskolan kl.9-15. Skönt att få lite paus på dagen. Då orkar jag nog betydligt mer under eftermiddagarna med henne.

Vill inte vänta...

I natt sov jag riktigt bra efter två nätter som varit helt hopplösa. Natten till söndagen spenderade jag vaken mellan typ 03.30 och 06.00. Natten till igår sov jag fram till 05.30. Sen insåg jag att det inte fanns en enda sovställning som va bra. Så det va bara att traska upp. Så gårdagen spenderade jag i ett töcken. Konstant trött.
MEN. När jag har sovit dåligt och magen har gjort lite ont, så har man ju tagit det som ett tecken av att det är nåt på gång. Jag hoppas det fortfarande, men när jag vaknade i dag och hade sovit bra så försvann en del av mitt hopp. Börjar känna av det där psykiska. Det är det enda jag fasar för just nu. Rädslan för förlossningen är helt obefintlig, men rädslan för det psykiskt jobbiga när man får gå över tiden flyger runt som en ond ande i mitt huvud. Jag vill verkligen INTE gå över tiden.
Jag försöker acceptera att nån vecka är okej och det är det ju, men med Filippa gick jag över två veckor.
VILL INTE VILL INTE VILL INTE VILL INTE
Frustrationen över att inte kunna bestämma över när det lilla livet behagas titta ut är stor, men denna gången vet jag i alla fall att känslan när den är ute och man kan hålla om den övervinner det jobbiga av att ha fått vänta lite längre...

Barbies i massor

Jag har länge velat åka och kolla på alla Barbies på Mölndals museum, så igår följde Robin med mig.
Utställning va inte jättestor, men dom hade väldigt många dockor. Det va väldigt kul att titta på och komma ihåg vilka man själv hade/har. För tror att det står en väska hemma hos mamma och pappa med dockor och kläder.
Det va i alla fall gratis inträde så känns som man kan ta med Filippa dit nån dag när det är dåligt väder. Fanns även dockor man fick klä på och leka med.
Vi gick även runt och tittade på det Öppna arkivet, eller va det kallas, med massa gamla och halv gamla saker. Men jag kan lätt få lite rysningar när man kommer till dom riktigt gamla sakerna. Tycker det är lite läskigt...
Det va skönt att få komma ut på utflykt trots att jag igår hade en molande värk i magen i stort sett hela dagen. Då kommer den där vaggande ankan fram som man gärna vill undvika.


Hur coola är inte dom här då?

Manne, Meze och Movie

Igår åkte vi till Partille för att hälsa på Robins kompis Karl-Oskar, hans tjej Ninna och deras nyfödde son Manne. En riktig liten sötis. Han verkade trivas bra i vilken famn han än hamnade i.

På kvällen åkte jag och Robin in till stan för att äta mat. Vi åkte till Meze, dit Jessica en gång tagit med mig. Det va lika gott som jag minns det. Väldigt mysig miljö och stora portioner mat. Vi hade bestämt att hitta på nåt bara vi två eftersom man inte vet när nästa tillfälle ges till oss ensamma. Kanske dröjer ett tag.
När vi kommit hem gick jag med på att kolla på Fast and Furious, eftersom Robin inte sett den än. Helt okej film även fast jag inte hänger med helt hundra på vem som är vem.

Idag ska vi åka iväg till Mölndals Museum, sen kommer Filippa hem. Hennes förskola har tydligen studiedag imorgon. Känns som att det alltid är nåt, men ska bli skönt att få hem henne och krama om henne.

Fredagsmys

I fredags frågade jag Hampus om han ville komma över och spela tv-spel med mig medans Robin va och jobbade, och eftersom han inte hade några andra planer så va det inga problem. Sen messade Linda och frågade om jag ville kolla på skor, men jag va alldeles för trött i men sa att hon gärna fick komma hem till oss när hon hade shoppat färdigt så då kom hon över lite senare. Vi spelade Little Big Planet. Dom är så söta dom små gubbarna, och roligt när man kan byta kläder.
Jag tyckte i alla fall att det va väldigt kul att ha dom här. Insåg när jag skulle lägga mig att jag under några timmar hade "glömt av" graviditeten. Kanske kan låta konstigt, men va väldigt skönt att tänka på nåt annat ett tag.

Lunchbesök och kvällsbesök

Igår hade jag bestämt med mina vänner och arbetskollegor Cina och Emily att dom skulle komma på lunch hos mig. Eftersom jag bor ganska nära jobbet så tar det inte längre tid än att åka till en restaurang i närheten. Det är svårt att veta vad man ska göra, men kom till slut fram till paj. Så det fick bli en räkpaj och en tacopaj.

Eftersom det va så fint väder ute satte vi oss på en filt i solen. Tur att vinden kom lite då och då annars hade det blivit väldigt varmt. Pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Alltid kul att få besök. Synd bara att det inte blev längre än en timma, men vi ses säkert snart igen.

Dom såg i alla fall mätta och glada ut när dom gick.

Senare på kvällen, runt 18-tiden kom Jessica hit. Då åt vi resterna av pajerna. Vi hade bestämt att vi skulle ut och gå en sväng och det varken regnade eller snöade så det va bara att traska ut. Vi gick bort mot Ramberget/Keillers park. Backen innan man kommer upp dit är inte att leka med. Vi gick inte en jättelång promenad men det va skönt i alla fall. Känns alltid lite bättre när man rör på sig. Sen blev det till att sätta sig i soffan tills Robin va hemma igen.

Tråkig

Usch, nu har jag varit sådär tråkig och vuxen och redan lagt in alla mina räkningar. Känns dock ändå ganska skönt att veta att jag inte behöver tänka på dom mer den här månaden. Gjorde det mest för att man vet ju faktiskt inte om man har så mkt tid över nästa vecka, och så har man lite koll. Vad jag kan se har jag inte missat nån räkning. Men har jag otur lär det väl dyka upp någon...

Funderingar

Igår låg jag och funderade på när den lilla/lille behagas komma ut. Bestämde mig för att nu när jag inte har Filippa denna veckan ska jag försöka komma ut på promenader. Det må vara en myt att det kan hjälpa till, men allt är välkommet just nu.
MEN så vaknade jag i morse och har ont under foten (den högre främre "trampdynan"). Måttligt irriterande, men jag tänker inte ge upp så lätt. Kanske inte kan ta den där låååånga promenaden jag vill men jag måste bita ihop och i alla fall komma ut och röra på mig lite. Så ska ta mig över till Sally efter lunchen så att vi kan promenera lite. Antagligen tillbaka hem till oss. Eftersom det är så skönt väder idag kan man ju spendera en hel del tid ute på gården. Förhoppningsvis blåser det inte lika mycket där som det gör på andra sidan huset, om det nu blåser så mkt idag.

På fredag är det dags för MVC igen. Man får ju inte gå lika ofta dit med andra barnet som med första. Så ska bli kul att veta hur man ligger till med alla värden och så ska jag titta lite extra på hennes ansiktsuttryck om hon gör nån min som indikerar på att hon tror att det snart är dags. Börjar dock bli mer och mer inställd på att jag kommer gå över tiden. Jag försöker i alla fall tänka att det är ju i alla fall mindre än en månad kvar... eller tre veckor... eller två veckor... kanske...

*suck*

Ingen idé att sitta här och vänta. Dags att ta tag i lunch så jag kan komma ut på min promenad.

Hoppas att ni alla får en skön dag!

Varannan måndag...

...brukar jag lämna Filippa på förskolan så att hon sen kan spendera en vecka med sin pappa. Ibland verkar det lite tabu att känna att det faktiskt är lite skönt. Ändå så tar det bara timmar innan det är jobbigt. Nästan varje söndag innan det är dags är jag lite vemodig. Samma sak på måndagskvällen. Varannan vecka tittar jag på Robin och frågar om vi ska åka och hämta henne. Man vill ju inget hellre än att spendera tid med sitt barn. Det är väl lite det som får en att bita ihop. Att hon nu ska få lov att spendera lika mkt tid med sin pappa som med mig och i mitt tillstånd just nu vet jag att det är det rätta. Jag MÅSTE få lov att vila. Fullt upp all vaken tid blir det när Filippa är hemma annars. Så nu ska jag ta och krama om henne och hoppas på att hon inte bråkar om vilka kläder hon ska ha innan vi beger oss av till förskolan.

Kulturkalas och helgbesök

Igår visste jag att det skulle bli bra väder. Så tog med mig Filippa in till Trädgårdsföreningen där det fanns massa olika barnaktiviteter.

Karusell, som va gratis

och man fick måla med vattenfärg i ett av växthusen, där inne kunde man även testa på knyppling.
Sen mötte vi upp Jeanna och satte oss för att äta lite lunch, fick bli plättar och jordgubbssylt.
Fanns även en teater som Filippa stod och tittade på en stund.
Charlotta och Elsa mötte upp oss, sen kom även Sally, Martin, Vincent och Sallys kompis Åsa och hennes dotter Emma.
Filippa och Emma avslutade med att åka en annan karusell.

Jag och Filippa tog bussen hem och efter bara nån minut kom mamma och pappa, som ska spendera helgen här. Vi åkte och handlade. Filippa blev bara surare och surare. Antagligen för att vi kanske inte fått i oss tillräckligt med mat under dagen. Så köpte thai på hemvägen och efter hon fått i sig fyra portioner så va hon genast på bättre humör.
Värre va det i förmiddags, då va inget bra. Det tar ett tag att lirka fram den glada Filippa igen. Men nu är hon ute med mormor. Skulle cykla till affären och köpa godis. Det är ju trots allt lördag...

14 dagar till BF



Eftersom jag inte umgåtts med nån vuxen idag och för att jag väldigt gärna vill dokumentera magen, då jag va väldigt dålig på det när jag väntade Filippa, så tog jag idag ett kort när vi va på badet.

Den växer en del nu det sista. Men känner mig inte riktigt så stor som jag tycker att det ser ut som på bilden. Nu håller jag bara tummarna för att det ska bli ett Augustibarn. Har ingen lust att gå över för länge.

Lundbybadet och lekparken

Idag va det lite osäkert för hur vädret skulle bli så jag och Filippa kom överens om att vi skulle åka och bada. Har ingen bil hemma så det fick bli Lundbybadet. Vi åt lunch och sen gick vi och tog spårvagnen bort till badet. Det va väldig skön temperatur i mellanbassängen och det va skönt för min rygg att få "sväva" lite. Filippa va väldigt nöjd och tyckte det va kul att plaska runt. Efter 1,5 timma orkade jag inte mer. Då va det dags för dusch och bastu. Filippa passade på att ta med sin handduk in i duschen. Så vi fick dela på min, men det gick bra eftersom vi torkade oss i bastun. Sen begav vi oss hemåt.

När vi kommit hem och tagit det lugnt i nån timma ville Filippa gå ut med dockvagnen och Skrållan. Så det va bara att bege sig ut.

Gick först bort till en lekplats där det finns en häst, sån med fjäder som det finns på typ alla lekparker. Men Filippa tyckte nog det va lite tråkigt så vi begav oss till en större lekplats. Där klättrade hon och hittade en liten kille på typ ett år och hans mamma som hon småpratade lite med.
Nu sover hon gott efter en heldag och jag sitter och känner mig nöjd med att jag orkat med så mkt idag.

Vad Filippa vill ha när hon blir stor...


Jag och Filippa satt och kollade på kort från förra året när vi va ute och paddlade kanot. Vi kom till en serie med kort på Robin, varpå Filippa säger;

"Åh han är så söt där, jag vill oxå ha en sån man"

Jag är så stolt...

... att ha Cina som kompis och arbetskamrat. Hon är väldigt duktig på många saker, men en av hennes specialiteter är kort, även fast det är på en amatörnivå. Grattiskort, morsdagkort etc. Självklart bad jag henne göra kort till morsdag och till Elsa när hon döptes. Korten blir så mkt mer personliga

Här har ni en länk till några av hennes verk:
http://cinans.blogg.se/category/korttillverkning.html

Hoppas att nån av er blir inspirerad, själv har jag nog inte riktigt det tålamodet och intresset för att försöka mig på att göra kort, men jag har säkert nån annan talang att byta mot vackra och söta kort.

Madonna, Sally och Jessica

Igår va jag, Sally och Jessica på Madonna på Ullevi. Vilade i stort sett hela dagen för att orka hålla mig vaken på kvällen. Vi hade väldigt tur med vädret. Halvsoligt och uppehåll hela kvällen. Ser värre ut för dom som ska dit idag.
Jag tyckte konserten va väldigt bra oavsett vad vissa tidningar verkar tycka, men mitt jobb va ju inte att titta efter vad som va bra och dåligt utan att bara njuta av all musik och scenframträdande. Vi hade väldigt bra sittplatser. Man behövde inte sitta och titta på storskärmarna hela tiden utan kunde faktiskt titta på scenen. Det enda är ju ansiktsuttryck som man inte ser. Men ofta vill man ju ha helhetsintrycket.
Det enda man kan klaga på är alla jobbiga j-lar som ska springa fram och tillbaka till sina platser. Gärna spilla lite öl på oss andra som har satt oss för att sitta. Sen blev det lite jobbigt för mig när det blev en del stående, trots att vi hade sittplatser. Tur att folk ändå hade vett att sätta sig ner lite då och då.
Sen fick det bli spårvagn till McDonalds vid Ramberget innan det va dags för sängen. Idag är jag JÄTTEtrött. Så det får bli tidigt i säng.

Tack tjejer för en härlig kväll!

Vallda / Kungsbacka

Igår åkte vi ner till Vallda för att spendera lite tid på stranden med Sofia, Fredrik, Rickard, Leo och Linnea. Kommer dock inte ihåg vad stranden hette, men det va skönt att få lite mer färg. Konstigt vad lite färg på kroppen kan få en att må bra.
Sen åkte jag, Linnea och Leo och handlade mat för lite grillning på kvällen. Det fick bli sallad och korv, och så hade Robin köpt spett med lite udda kött. Känguru, krokodil och struts. Inget för mig kom jag fram till. Tyckte bara synd om kängurun som fått offra sitt liv.

Sen blev det en omgång kubb och öl för dom som tycker det är gott

Spöket Hampus

Rickard Tog sen med sig Leo in för att få han att sova för natten. Vi andra satt kvar ute ett tag och bara pratade, men när vi skulle gå in insåg vi att Rickard hade dom enda nycklarna. Så vi ringde och ringde och ropade för att han skulle höra. Vi kom i alla fall in i trappen eftersom deras kompis Kofman bor några trappor bort och deras nyckel gick in till trappen. Väl uppe vid dörren knackades det och ringdes på. Till slut vaknade Rickard och kom och öppnade för oss. Tur va väl det eftersom vi hade våra bilnycklar där inne, hade ju inte kommit hem annars. Händelserik och rolig dag i alla fall.

Tre veckor kvar...

... i alla fall om man ska tro på dom som räknat ut när det är dags för bebisen att titta ut. Hade bett Robin ta kort på magen på stranden men eftersom han missade det fick det bli kort efter den sköna duschen.
Om en stund ska vi iväg till MVC för att kolla så allt är bra. Har inte varit där sen den 17 juli så det ska bli kul.

Robin verkade inte tycka att det räckte med mig som motiv så bilen fick oxå vara med...

Nu är solen här

Igår åkte jag och Robin till Fiskebäck för att lapa lite sol. Dock har väl varken jag eller han riktigt bra tålamod för att ligga stilla. Tre dopp blev det i alla fall. Skönt att komma hemifrån och inte göra nånting. Frustrationen över att inte kunna ligga på mage är oxå lite påträngande. Ska jag behöva stå upp för att kunna sola baksida ben? Lyckades i alla fall vid mitt andra dopp skära mig på en havstulpan. Blev inte speciellt förvånad, va länge sen jag skadade mig nu.

Robin hade i alla fall lite mer ro att ligga still än vad jag hade

Min stackars tå

GeKås, roligt men uttröttande

I morse gick jag upp tio över sju för att åka ner till Ullared med Jessica och Linda. Det blev en del shoppande, som vanligt några saker som kanske inte va ett super måste, men har i alla fall inte med mig nåt hem jag ångrar att jag köpt.
Hittade jättestora påsar med Hello Kitty och dragkedja som jag tänkte ha i Filippas rum. Nåt som man kan stänga in alla gosedjur i. Nya skydd till spisplattorna, eftersom Robin trodde att man kunde koka vatten utan att ta bort dom gamla vi hade. Självklart blev det lite småsaker till bebisen oxå, men mest praktiska saker. Köpte bara en body och två par sockar i klädväg. Vi har ganska mkt här hemma som jag hade sparat från Filippa. Sen är det ju alltid lite roligare att köpa när man vet vilket kön det är.
Vi gick i stort sett ingenting i affärerna runt omkring. Köpte ett par gympaskor till Filippa, som hon och hennes pappa va här och hämtade nyss. Dom va jättebra i typ en halv minut, men så är det typ med allt som har med kläder att göra för henne. Om några dagar kommer hon inte använda nåt annat.

Nu sitter jag här i soffan och tittar på allt och letar efter energi till att plocka undan allt, men det tar nog i alla fall nån halvtimma till innan jag orkar resa mig upp. Skönt va det att komma iväg i alla fall, och bästa shoppingvädret hade vi; regn.

Bröllop, Malin ♥ Niklas

I lördags va det dags för fröken Jansson att bli Fru Henriksson. Efter en kämpig förmiddag för att se till att det fanns kläder till oss båda så begav vi oss ut till Ås kyrka. Ceremonin va väldigt fin och vacker.

Utanför blev det kramar och brudparet fick åka vagn till Åsgården. Utanför gården blev det fotografering.









Sen va det dags för trerätters.


Förrätt; "Mias Skagentoast"

Varmrätt; Exotisk planka med potatisgratäng

Dessert; Choklad och Hallon dröm




Sen blev det paketöppning och besök av Niklas jobbarkompisar på Brandstationen

Tårtan va som en prinsesstårta med vit marsipan och grädden va blandad med jordgubbar. Helt gudomligt god!





Bröllopet hade ett genomgående tema med rött, jättefint.











Inne på tjejernas toalett stod det i en hylla ett överlevnadskit. Väldigt smart när man börjar lukta dåligt i munnen, eller bara behöver en huvudvärkstablett.

Vid varje plats fanns även en lott, som dom hade dragning på. Fyra "vinster" blev det. Jag vann att bjuda Brudparet på våffelkalas i Mars 2010 och det är ju självklart att jag kommer göra det.




Tack Malin och Niklas för att vi fick vara med på eran dag och ha ett fortsatt underbart liv tillsammans!





Bröllopsvals va ju ett måste, och självklart bröllopstårta
RSS 2.0