En riktigt bra dag

Igår så hade vi inget på planeringen, kändes jätteskönt. Vaknade vid tio tiden, bestämde oss för att åka och bada. Jag behövde verkligen sola mig. Vi åkte till affären för att köpa med oss nåt att äta på stranden. Fick bli frallor, kräftost och smultronkex. Vi är väl inte dom bästa på bra badställen så bestämde oss för att åka till Fiskebäck, som Charlotta tipsat till oss redan förra året. Helt okej strand, både barnvänligt och möjlighet att lägga sig på klippor.
När vi väl hittat våran plats så kändes det riktigt skönt. Jag är lite nojig när det gäller mina bristningar på magen, men lite sol är nog ganska bra. Så slipper man se genomskinligt blek ut pga uttöjningen.
Efter ca 1,5 timma så kom det några väldigt lätta och spröda moln, solen trängde ändå igenom. Men Robin satte sig genast upp med en bister min. Molnen verkade inte röra sig så långt, men jag vägrade att gå därifrån. Till slut gick han och köpte en glass och när han väl va tillbaka va molnen borta och solen tillbaka.
När klockan närmade sig halv fyra gick vi närmare bryggorna så att även jag kunde få doppa mig. Är inte jättesugen på att göra bomben från klipporna just nu. Så går gärna ner med stege och slänger mig ut när vattnet har nåt knäna. Det va mkt kallare än jag hade hoppats på. Sen blev det en kvarts solning för att torka lite innan vi begav oss hemåt igen.
Väl hemma så ville jag vila lite, men medans jag vet hur man gör när man vilar så slocknar så klart Robin med en gång. Så jag grejade lite med garderoberna innan jag till slut väckte honom så han kunde ta en dusch, även jag tog en dusch. Va inte helt fel.
Sen bar det av in till Slottskogen då vi fått reda på att Hampus, Jesper, Isa m.fl skulle spela lite frisbeegolf. Jag valde dock att inte spela utan bara gå med runt. Det va nog inte helt fel valt av mig. Då det ändå tar på krafterna att traska runt i skogen.
När vi väl va klara där hade vi redan bestämt oss av vi skulle äta på RumpanBar. Det blev pasta med oxfilé och karljohansvampsås. Färdigätna gick vi över till en liten glassbar precis bredvid och köpte med oss en varsin bägare. Min va slut innan vi kom hem (tog bara en kula), men Robin som hade tagit tre kulor hade lite kvar när vi kom hem.
Ett väldigt bra avslut på en väldigt skön dag.

Självklart saknade jag Filippa, hade gärna velat ha med henne när vi badade. Men ibland är det skönt att bara behöva ta hand om sig själv. Får passa på nu medans vi kan oxå.

Elsas dop

Idag va det dags för Elsas dop.
Blev väckt av Robin vid halv åtta, som själv somnade om medans jag va klar vaken. Så kände att ingen idé att ligga kvar utan gick upp och började göra mig iordning. Målade naglarna, både fötter och händer, plattade håret som tvättades igår. Skrev en dikt i Elsas dopkort och gjorde lite frukost till mig själv. Strax innan tio väckte jag Robin för att han skulle gå upp och även för att berätta att jag tänkte åka till Backaplan en sväng. Kände mig inte helnöjd med mina skor... men inte hittade jag några där. Åkte sen och hämtade Filippa hos sin pappa så hon fick vara med på Elsas dag. Sen va det hem och äta lite och ta på sig kläderna. Sen in till stan.
Elsa döptes i domkyrkan. Känns nog bra att som vuxen kunna säga att man döptes där. Jag och Jonas syster Linda är faddrar till Elsa så stod längst fram under hela ceremonin.
Charlotta, Elsa och Linda

Efter dopet gick vi till ett hus precis bredvid, Gustavigården, om jag inte minns helt fel. En lokal man kan hyra. Där fick alla plats, vi va ganska så många. Åt en färskpotatissallad och rostbiff, jättegott. Sen öppnades det paket. Elsa fick väldigt mkt fint. Här kommer avslöjandet om mina och det fina kortet som Cina har gjort.
Bara Brio-leksaker

Den dikten jag skrev inuti kortet är skriven av Siv Andersson och heter "Ett Gudbarn" och går så här:

Att få ett litet gudbarn
är en gåva och en ära
- att man är så betrodd
att stå ett liv så nära.

Man länkas till varandra
med ett gudomligt band.
Så själsligt är man nära
fast man bara ses ibland.

Ett gudbarns liv man följer
av omtänksamma skäl.
För man har fått till uppgift
att se till barnets väl.

Och även i det tysta
finns detta alltid kvar
- att man känner något särskilt
för det gudbarn som man har.


Jag tyckte den va väldigt fin. Efter presentöppningen va det dags för kaffe och tårta. Prinsesstårta! Tre tårtor med Elsas tre namn på. Karin Elsa Charlotta. Fanns även jättegoda kolakakor till. Ska nog ge mig på att baka några sånna nån dag.


En väldigt lyckad tillställning enligt mig..

Äntligen helg

Denna rubriken finns nog på en massa bloggar idag, men idag känns det verkligen så "Äntligen helg!"
Lördagen är uppbokad, men söndagen verkar än så länge helt öppen. Det känns riktigt skönt. Jag hoppas innerligt att inte Robin får nippran och bestämmer att vi ska göra nåt som inte består i att slappa, sola och bara ha det skönt.
Har sen bara en vecka kvar att jobba och på måndag är även Micke tillbaka. Så känns som det kommer bli en bra sista vecka. Nu ska jag bara sitta här tills Robin kommer hem så vi kan kolla på en film ihop.
Och som jag skrev tidigare;
ÄNTLIGEN HELG!

Presenter i massor

Jag är väldigt seg på kvällarna men samtidigt väldigt energi rik, jag vill liksom få saker gjorda. Så idag åkte jag till Backaplan efter jobbet. Hittade en klänning jag tänkte ha på dopet på lördag. Sen har jag letat väldigt mkt efter en beige bolero, utan några vidare resultat. Men när jag gick och tittade så hade en av butiken Vila-kläder och 50% rabatt.


När jag kom hem så funderade på om jag skulle orka några till saker som behöver göras och det är ju likabra att få det gjort. Så gjorde iordning presenter till Filippas fröknar. För två år sen gjorde Charlotta liknande till fröknarna på Filippas småbarnsavdelning och tänkte att jag kan ju göra likadana (så gott det går) till dom nya fröknarna. En av dom slutar så kan vara kul att ge nåt litet extra. Även tips till er andra som vill ge nåt annat än en blomma i en somrig kruka. Vet av egen erfarenhet att efter ett antal krukor är det inte lika kul längre.

När jag va klar med dom va det ju lika bra att fortsätta. Så slog även in paketen till Elsa. Dock kan jag ju idag inte visa va det är. Men tog kort innan jag slog in dom så att jag kan visa dom för er efter dopet.
Så här ser dom i alla fall ut inslagna.


Känner mig nöjd för kvällen så dags för en dusch och sen krypa ner i sängen, mycket skönare när man vet att man inte har slappat bort kvällen.

Man fastnar lätt...

Satte mig vid datorn för att se om jag kunde hitta nån fin dikt till ett barn. Finns en del, men ingen som jag fastnar för jättemycket. Men är sådär lite hormonell så känner att tårarna tränger fram över alla dom fina dikterna. Fortsatte surfa runt lite och hamnade på namn. Vi har inget namn, varken kille eller tjej, som vi känner väldigt starkt för. Visst har vi en del förslag och idéer men inget som vi båda känner är väldigt bra. Dock är det ju inte alltid så lätt att bestämma sig innan barnet är fött ändå. Så vi får väl se till att gå igenom vilka vi INTE vill ha och se till att ha några att välja bland. Namnet är ju trots allt nåt man lever med hela livet.
Jag är väldigt nöjd med mitt, och tycker om Filippas oxå. Så vill ju gärna ge hennes lillasyster/lillebror ett lika fint.
Nu ska jag ta och surfa vidare på det stora internetet...

Midsommar 2009

med Robin, Filippa, Hampus, Linda, Linnea, Rickard, Leo och Jaken (grunduppsättning), sen med lite kommande och gående gäster.

Det blev en lååång dag igår. Tar ut sin rätt idag. Skulle dock inte vilja veta hur dom som drack igår känner sig idag.
Dagen började med att vi försökte att ha sovmorgon så gott det gick med en fem åring hemma. Men vi kom till slut upp och jag diskade och städade här hemma för att det skulle vara ännu skönare att vakna idag och slippa ta hand om allt. Vi packade in oss i bilen och begav oss ut till Vallda. Vi kom ut till Hampus föräldrars hus vid ett - halv två tiden och började göra iordning för första sittningen. Kokade potatis och ägg och öppnade alla sillburkar. Dukade till bords ute på altanen.

Precis när vi var färdig så kom regnet, så det va bara att traska in. Barnen valde att inte åka och dansa, och det kändes ganska skönt. Inte lika kul när det regnar, blir liksom mer påtvingat då. När regnet väl lagt sig och dom som får lov att dricka alkohol hade hällt i sig lite shots, gick vi ut för att spela lite kubb.

Sen dukade jag och Filippa fram till jordgubbar, glass och grädde. Va ju inte så lätt att få i sig det direkt efter sillen. Gott va det i alla fall. Sen kom det lite mer folk så vi fortsatte med kubbspelandet. Det va väldigt kul, när lagen kändes väl fördelade. I alla fall tyckte jag det.

Grillning skulle det ju självklart vara oxå. Vi hade ganska tur med vädret hela dagen. Förutom när grillningen va klar, men då vägrade alla (svenskar som man är) att gå in. Så det fick bli lite blött på tallrikarna.

Resten av kvällen spenderades både ute och inne. Väldigt kul va det i alla fall. Filippa va jätteduktig hela dagen och orkade vara vaken ända tills vi kom hem vid tolv tiden. Men det kan ju ha nåt med att göra att hon pratade hål i huvudet på Linda hela vägen hem.
Tack alla för en trevlig dag, hoppas att vi snart kan göra om det igen.

(Ps. Alla kort går att klicka på till större storlek)

Det är dom små sakerna som gör det...

Brukar försöka förklara för Robin att jag inte vill ha guld och gröna skogar, utan att det är dom små sakerna som gör det.
Idag var han iväg och handlade all mat tills imorgon. Jag har lite svårt att åka ensam, eller med Filippa. Har märkt att om vagnen drar lite lite åt ena hållet så är jag helt slut efter halva affären.
I alla fall när jag kom hem och tittade på vad han hade köpt, så ser jag EN LITER gräddfil! Och det är just detta jag pratar om. Han har i alla fall lärt sig att jag älskar gräddfil och creme fraiche, och att det antagligen inte hade räckt med en liten på 3dl eller ens en på 5dl eftersom vi ska vara borta i stort sett hela dagen.
Så tack snälla hjärtat, det är dom små sakerna som gör mig glad.

Nu är vagnen hemma

Idag åkte Robin och hämtade vagnen. Vad jag har väntat. Känns riktigt bra. Trivdes ju så bra med den Brio Nova jag hade till Filippa, och när man hittar en till ett väldigt bra pris, helt ny oxå, så det va ju bara att slå till. Sen märkte jag att Robin inte tyckte det va lika roligt som jag att titta på vagnar. Jag är i alla fall väldigt glad att han har följt med mig och tittat och klämt, även fast han inte fick sin citykamouflerade Emmaljunga.
Det enda vi behöver köpa till nu är en skötväska och ett regnskydd. Tänkte flytta över nätet jag har från den andra vagnen. Det va nog ett av dom bästa köpen jag gjorde. Bra att ha om man vill stoppa sin tröja nånstans eller handväskan.
Mjukliften har dock inte exakt samma röda färg, men det skär sig inte, och man ska ju bara ha den över vintern och man har ju ändå skyddet liggandes över. Så det är nog absolut inte något jag kommer störa mig på.
Känns bra att vara klar med det valet nu i alla fall. Dock längtar man ju lite extra till den dagen man ska få gå ut och testköra.
med mjukliften inuti

Liten utflykt in till stan

Idag hade jag inte jättemkt på jobbet att göra och visste att jag hade en liten rosa pikétröja hemma till Elsa, och så pratar Filippa ofta om lilla söta Elsa, så självklart får vi se till att åka och hälsa på hennes kusin. Gick från jobbet strax innan fem och åkte och hämtade Filippa på dagis. Hon ville gärna åka buss in, och tur va väl det för bilkön på bron va väldigt lång. Väl framme så lekte vi lite med Elsa. Sen lagade Charlotta till lite mat, tacos. Hon fick assistans av Filippa. Det va jättegott, speciellt när man i stort sett inte ätit sen lunch. Filippa åt väldigt mycket, det är så kul att se henne äta. Strax efter sju va det dags att åka hem igen. Först fick jag köpa ett nytt busskort. Hade bara 80 öre kvar på det gamla. Bussen gick vid halv, sen va det promenad hem från hållplatsen. Vi var hemma strax efter åtta. Då fick det bli en liten paus i soffan, sen tandborstning, bokläsning och godnattkram.

Är faktiskt lite stolt över mig själv, då jag ofta efter jobbet är väldigt trött och knappt orkar stå upp när jag kommer hem, att jag såg till att bara inte åka hem utan faktiskt gjorde nåt. Va relativt pigg när jag kom hem, dock lite tung i magen, men det kan man ju leva med.

Har i alla fall haft en skön eftermiddag/kväll, med världens gladaste dotter. Är hon glad är jag glad.

Jag älskar färg


Idag fick jag en jättefin sparkdräkt av Charlotta med små rutor i olika färger och jättefina papegojor och fjärilar på. Elsa hade på sig en precis likadan (fast större storlek) när vi åkte därifrån idag. Den andra randiga hade Charlotta köpt innan Elsa va född, är inte säker på om Elsa nånsin hade på sig den. Men jag tycker om den jättemkt. Så härligt med färg!

Fyra timmar

Det är hur lång tid jag har spenderat i köket i dag. Robin hade köpt med lax hem från Fiskbilen. Så vi tinade för att göra lunchlådor. Det fick bli wok med lax, scampi, paprika, lök, kantareller och sockerärtor. Den rätten fick Robin ansvar för. Själv gjorde jag piroger med köttfärs, köttfärssås och en ugnsstekt lax med bara lite kryddor på.
Dock gjorde vi ingen pasta eller liknande till, men det är ju lite lättare att få ihop nån annan dag. Hade med mig ett packe nudlar till jobbet en dag, och det va inga problem alls att göra dom i micron.
Känner i alla fall vi va väldigt duktiga som slet, blev dock lämnad ensam i köket efter två timmar... Robin fick ont i ryggen och sen kom Hampus och Jaken för att grilla.
Åt grillad rostbiff med kroketter och gräddfil med gurka och kryddor. Va inte helt fel med mat, även fast man inte blir så hungrig när man spenderar massa tid över grytor och stekpannor.
Skönt i alla fall att slippa behöva fundera på vad man ska ha för lunch. Blir ju även lite billigare att göra det hemma.

Nu är det nog dags för sängen. Ny arbetsvecka imorgon. Får en sommarjobbare i tre veckor. Både för och nackdelar med det. Skönt med nån som kan ta alla tunga saker. Dock jobbigt om det är en som har svårt att sysselsätta sig och bara går efter mig istället. Men det ska nog gå bra.

God natt på er alla!

Barnvagn

Barnvagn är en ganska viktig detalj som man måste köpa. Hade en Brio Nova till Filippa när hon va liten, och kommer ihåg att jag tyckte väldigt mkt om den. Så har väl varit lite fast i att jag vill ha en sån nu oxå. Iofs så tycker jag inte att det är nåt fel med det. Kan man få nåt man tyckte om igen så behöver man ju inte leta efter nåt annat.
Har varit inne och kollat en hel del på Blocket, finns en hel del begagnade, men vi fastnade lite vid annonsen från Nids4kids på Backaplan. Dom hade två olika, en med blåa detaljer och en med röda, med mjuklift till för 2995:- Och om man bara behöver lägga till ca1000:- för att få en helt ny och även få garantin, som inte börjar gälla förräns beräknat förlossningsdatum. Sen kom nästa dilemma, Robin tyckte om den med blått och jag tyckte den med rött mest passade till båda könen. Den blåa tyckte jag hade lite lite för mkt blåa detaljer. Till slut kände Robin att det inte va lika viktigt för honom med färgen som det kanske va för mig. Så det blev den röda. Chassit va med böjbart handtag, vilket jag tror passar bättre för oss, och med korg under istället för "tygkorg" som jag har haft lite dålig erfarenhet av. Det enda vi bytte bort på chassit va hjulen, valde luftfyllda som såg mkt mer estetiska ut. Dom andra såg mer ut som stora cykelhjul.
Vi la handpenning på vagnen idag och så får Robin hämta den nån dag i veckan. Då ska jag se till att ta kort så ni får se hur den ser ut. Det känns i alla fall väldigt bra.

Shopping

Idag firar köpcentret Torp i Uddevalla 18år, det firar dom med att ha öppet till kl.22
Cina skulle ändå upp åt det hållet så vi bestämde att vi måste åka dit och shoppa loss. Nu har även Emily bestämt, i mån av pigghet, att hon ska följa med. En litet roadtrip helt enkelt.
Dock förstod inte Robin riktigt när jag sa att jag går in för att spendera pengar. Men det är ju lite så man tänker. Man sätter liksom ingen gräns för hur mkt man får handla för. Skattepengarna har ju kommit och man unnar sig ju inte allt för ofta saker på det sättet som man faktiskt borde. Vill ofta köpa saker till mig själv, men tänker ofta att man kanske borde spara på pengarna. Självklart behöver man inte köpa på sig bara för att, men man behöver kanske inte alltid tänka två gånger när man hittar en tröja som man bara älskar men tvekar över priset.
Det ska i alla fall bli väldigt skoj att få komma iväg i från Göteborg och titta i lite andra affärer.

Ska bara avsluta min lunch och jobba lite så vi kan komma iväg sen.

Idag är en bra dag

Har kollat kontot några gånger idag, och i eftermiddags så såg jag att skatten hade kommit in. Tackar ju aldrig nej till lite extra pengar. Sen när jag kommer hem så ligger det efterlängtade kuvertet från Försäkringskassan på bordet. Har frågat Robin varje dag om han har sett ett brev därifrån, men just idag så tänkte han inte på det.
Spänningen var olidlig tills jag fått upp det och kunde läsa att jag får hel havandeskapspenning. Äntligen lättade det lite och nu kan jag planera hur jag ska lägga semestern.
Och dagen kan ju inte avslutas bättre än med ett avsnitt med Ugly Betty efterföljt av ett avsnitt med Desperate Housewives. Kommer väl antagligen får kolla på Top Gear oxå, men idag känns det helt okej. Livet handlar ju om att ge och ta.

Fyra veckor kvar till semester

Nu är det bara fyra veckor kvar tills jag får gå på semester. Ska bli skönt, orkar ju inte göra så mkt på kvällarna.

I lördags bestämde vi oss för att åka till IKEA. Robin har velat ha en ram till sin bild på bilen som vi skrev ut för ett antal veckor sen. Köpte även en låda till Filippas garderob för underkläder och en spöknattlampa som hon ville ha. Passade på att äta lunchen där. Vissa dagar är det skönt att få det framdukat. Väl utanför kassorna ville jag köpa chokladbollar, dom har ju 6st för 13:- När jag väl står i kassan får jag syn på en liten blå ikea-kasse. Blev helt såld med en gång. Robin sa att jag inte skulle tycka den va lika söt om inte dom stora fanns. Men nu finns ju faktiskt dom stora och den lilla var ursöt. Ett måste. Sen va det lite matshopping som gällde.
Väl hemma så måste ju tavlan hängas upp med en gång. Blev riktigt snyggt. Så har ni vägarna förbi, glöm inte att titta på den.
Vid femtiden kom Robins mor och bror och det skulle grillas fisk. Dom åt fiskspett medans jag valde att ha en stor filébit lax. Sen hade vi även sallad, potatis, rotfruktsgratäng och såser till. Efteråt så va vi ju tvungna att fira nationaldagen med Filippas favoritkaka; dammsugare. Dock i en lite svenskare tappning.


På söndagen åkte Robin iväg och jobbade, medans jag och Filippa städade hennes rum, åt lunch och sen mös i sängen med chokladbollar och Shrek på tv.
Vid fem tiden åkte vi och hämtade Robin och åkte hem till Sally, Martin och Vincent för att äta kvällsmat. Det blev rester från lördagen och hemma gjorda köttbullar, potatis och sås. Synd att jag blir så mätt så fort. Hade kunnat äta mkt mer. TIll efterrätt blev det äpplesmulpaj med vaniljvisp. Smuldegen gjordes med Sallys mjölkfria margarin, men det tyckte inte jag kändes alls. Va jättegott!

Choklad på kudden

Idag när jag och Filippa kom hem gick vi till vardagsrummet. När hon väl efter typ en timma gick in till sitt rum hittade hon en liten vitchoklad-klubba i kaninform. Jättesöt, dock åt hon upp den lika fort hon fick syn på den så hann inte ta nåt kort.
När jag typ en timma efter det går in till vårat sovrum så ligger den en hel chokladkaka på min kudde.

Mango och passionsfrukt. Va verkligen jättegod, har än så länge ätit en rad. Men får jag reda på vart man kan köpa den så kommer jag garanterat att äta den igen. Dock vet jag inte vem den är ifrån, men personen tyckte väl att jag skulle få min lilla beskärda del av alkohol. Jag har mina föraningar vem det kan vara, men ska höra mig för, för säkerhets skull.

Stödstrumpor

Fick häromdagen min systers gamla stödstrumpor så tänkte att idag ska jag testa.
Väldigt tajta att ta på men när dom väl sitter där så sitter dom där...
Vet inte hur mkt det hjälpte på benen men magen sjönk och blev tung. Men det va väldigt skönt med sånna strumpor.
Dock när jag kom hem och tog av mig dom... det är detta jag tänker visa bild på.
Dom hade gett avtryck, ganska rejält. Nu två timmar senare och efter en dusch så har i alla fall ränderna gått ur.

Dock så är jag väldigt torr på bilderna, och det såg betydligt värre ut i verkligheten.
Kommer garanterat att använda dom igen, dom va jättesköna. Men jag ska nog inte ha dom timmarna innan det är dags för kjol eller klänning.

Vårruset - bättre sent än aldrig

Den 6 Maj hade jag lovat Cina att jag skulle följa med och vakta picknickkorgen när hon skulle springa. Tog ett före och ett efter kort som jag gärna vill dela med mig av.
Före vårrusetEfter Vårruset
Hon verkar ha haft kul i alla fall ;-)
Nästa år ska jag se till att vara med, ska även försöka se till att vi är sex stycken som anmäler oss ihop så vi får en picknickkorg från arrangörerna. Nån som redan nu vet att dom är på?

Bak av tårta och sockerberoende...

I lördags va det meningen att det skulle bli en del städat. Men efter klagomål från min sambo så blev bara tvättningen klar och vi begav oss en sväng till Backaplan för lite shopping till söndagens kalas. Jag hittade ett recept på en chokladtårta som jag behövde ingredienser till. När vi ändå va på Backaplan svängde vi förbi Triumfglass eftersom det va så fint väder. "Gratis glass till alla barn" En glad överraskning när vi kom fram. Filippa ville ha en strutglass med en kula (marängswiss) och jag och Robin delade på en bägare, som vi tog med oss hem och njöt av ute på gräsmattan. Solen stekte på riktigt bra. Sen åt vi även lite lunch ute på gräset, grillad kyckling och nudlar.
Det blev nästan lite för varmt så vi gick in och jag började göra grunden till tårtan och Robin fick putsa fönstrena i köket och Filippas rum.
På kvällen kom Hampus över med sitt Guitar Hero Metallica, men självklart va det "fel" på gitarrerna så dom la ner det. Jag försökte hålla mig vaken, men strax innan tolv kände jag att jag nog får ta och lägga mig. Man vet ju att man måste gå upp senast nio.

På söndagen va det bara att gå upp när Filippa bad om frukost och sen va det i full gång. Städade och bakade och lagade mat...
Halv tre kom första sittningen (hade blivit nån missuppfattning med tiden så ett gäng skulle komma senare). Filippa blev väldigt glad för sina presenter. Speciellt en dockbilstol till sin Skrålla. Klockan fem kom nästa gäng. När dom hade gått orkade jag nästan inte sitta upp, så skickade iväg Robin och Filippa för att köpa pizza. Mkt mer än äta orkade vi inte göra.

Tårtan blev jag väldigt nöjd med, dock tog jag ingen bild på, men den finns att beskåda på http://www.recepten.se/recept/chokladtaarta.html Jag hade dock hjärtströssel och silverkulor på efter val av min dotter.
Smeten hade du älskat Cina ;-)
Hoppas att nån av er prövar den hemma. Den kommer jag garanterat att göra igen.

Tyvärr så medföljer ju allt kalasande att man lätt tar en... två... tre kakor för mkt och sockerberoendet är tillbaka. Suget är starkt på dagarna och jättestarkt när man sitter ensam och tittar på tv i soffan. Men det får bli att slänga ut allt sött och köpa hem lite frukt att snaska på istället. Hoppas att lyckas...

RSS 2.0