Träning och lång REA-kö

Idag åkte jag till gymmet i Frölunda, där har dom barnpassning. Lämnade in tjejerna och tog mig ett pass på löpbandet. Passade även på att träna armar. Tjejerna hade skött sig bra, så vi köpte med oss nuggets hem, jag tog mig en cola zero och proteinpannkakor hemma.
Sen blev det slapp i soffan tills barnen var högt och lågt. Tänkte åka till ÖoB men fastnade på Barnens Hus där det är total utförsäljning, 70%.
Tjejerna fick välja en varsin sak och så köpte jag även en del till presenter/julklappar. Totalt 537:- Känner mig nöjd med inköpen.

Tacofredag

I morse åkte Robin på bilträff, är inte tillbaka förrän på måndag.
Så jag och tjejerna gjorde som stor del av svenskafolket och åt tacos idag, dock med hemmablandad tacokrydda utan massa socker och tillsatser. Jag kände ingen större skillnad. Mycket gott.

En månad senare

Jag gillar egentligen inte att lägga upp bilder på min kropp, men det är väl enda sättet att se resultat. Och efter en månads slit ser jag det, även fast det finns mer att jobba på.
För er som undrar lägger jag med en bild på dagliga övningar jag gjort. Idag är sista dagen, hur jag nu ska fira det.

Fräscht hår och tjejmiddag

I lördags hade jag klipptid. Det blev ljusa slingor och borttrollande av dom s.k. Naturliga slingorna. När jag var färdig mötte Ibba upp mig för shopping och middag på stan. Det blev lite fler fynd och sen Pinchos för tapas. Efteråt yrade vi lite tills vi bestämde oss för Victoria. Väl där visade det sig att Louisa var där. Blev en helkväll, tog dock sista bussen hem innan nattaxan började.

Lite nytt

Igår var jag och Filippa på Frölunda torg. Filippa köpte örhängen och en långärmad t-shirt med hästtryck (oväntat...) HM hade även fått in hattar, så fick bli en varsin till småtjejerna. Av en tillfällighet gick vi in på Cassel, där köpte jag två linnen och två tjocka tröjor för endast 153:- Kan knappast bli billigare.

 

Redan söndag

Eftersom vädret skulle vara halvbra bokade jag in städ-/slappardag. Det började med att Filippas möblera-om-gen slog in. Satte upp en ny hylla på väggen. Det blev tillslut ordning. Då gav jag mig på småtjejernas rum. Blev bara en mindre ommöblering. Sen passade jag på att byta grenkontakt till tv med tillbehör, vi har för många saker... Bakat fröbröd till mig och vikt tre tvättar. Och än är inte dagen slut. Har hunnit med en hel del tycker jag.

Positivparken

Idag tog vi med Jennifer och Linda och åkte buss till Positivparken som ligger vid Frölunda torg. Kul med nåt nytt.5 minuters gång väg från busshållplatsen. Fanns massa skojigt. Den är precis som Plikta i slottsskogen en utflyktspark. Fanns grillar, om man ville ha med egen korv, hinkar och spadar och cyklar man fick låna. Vi var där nästan två timmar innan det blev glass och buss hem igen, bara en 6-8min resa. Dit får vi åka nån mer gång.

Övningar

Jag och Jeanna började den 1 augusti med två utmaningar. Idag är vi på dag 15, jag börjar tappa motivationen och skulle behöva ha en morot. Nåt att kämpa för, men kan inte komma på vad det skulle vara.

Fort ska det gå

Igår kom Sofia till oss, eftersom Robin är borta lördag-söndag så är det kul med sällskap. Igår tog vi det mest lugnt, idag var vi på Åbybadet, sen lunch och medan dom andra slöade i soffan så begav jag mig ut innan Sofia skulle åka hem. Hade inte så mycket tid på mig, så tog en kort runda och sprang så fort jag bara orkade. Känner mig nöjd, då jag inte tidigare haft så bra tid.

Ullared

I fredags var jag, Filippa och Louisa i Ullared och shoppade. Det blev en hel del, men sist jag var där så blev det väldigt lite schampo och dyl så denna gången fylldes det upp igen. En hel dag blev det verkligen, och många fina saker.

Slottskogen

Igår blev det Slottsskogen med familjen och Nicklas och Camilla med efterföljande grill och film hemma.

RSS 2.0