Kvällspromenad

Fick med mig Filippa ut på kvällspromenad. Jätteduktig var hon.

Lunchdate

Efter Björlanda åkte vi mot Ringön och Robins jobb för att ta med han ut på lunch.

Störst i stan

Idag efter frukost åkte vi till Björlanda för att umgås med Filippas faster och hälsa på alla djuren. Hästar, katter, höns, kossor och kanin. Det svarta tjuren Harry var jättestor och lite läskig, men dom små var så ulliga och söta.

Det blir en dag på stranden

Med vagn, sparkcykel, cykel och ben förflyttade jag och tjejerna oss till havet för lite bad.

Hål i öronen

Efter att Filippa tjatat och peppat i flera dagar åkte vi igår och gjorde hål i öronen. Hon tog ett i taget, var helspänd. Så när hon kom ut så vek sig benen på henne, men nöjd blev hon.

Barnfri tid

Alla tjejerna lämnade jag i Grästorp i torsdags. Igår tog jag och Jeanna en promenad och sen åkte vi till Åhaga och shoppade klänningar. På kvällen samlades vi ett gäng tjejer för middag på Pinchos och massa prat och vin.
Idag blev det sovmorgon, film i soffan och precis hemkommen från en PW. I eftermiddag blir det Liseberg och femkamp.

Klapp på axeln

Två dagar i rad har jag gått upp och sprungit en halvmil. Sånt man hinner med när inga barn ska kläs på och lämnas på förskola/skola. Och sen har jag haft lunchplaner och vill ju gärna röra på mig varje dag.

Fingerfärg

Idag tog jag fram fingerfärgerna innan dom torkar ut helt.

"Nej vänta"

Sa Alina och poserade. Bart hon nu fått den posen ifrån...

Testa nåt nytt

Träning ger resultat men ibland så fastnar man. Den lilla kulan på magen vill bara inte försvinna. Så nu är det dags att testa nåt nytt, LCHF. Det är ingen som tjatat på mig, ingen som tvingar mig. Jag har själv valt att lägga om kosten. Det kanske inte kommer bli lätt, men skam den som ger sig.

Detta har hänt

Den senaste 1,5 veckan i bildform

RSS 2.0