Trevlig midsommar!

Hoppas ni alla får en skön helg.

Så mycket som ska göras

Förra veckan hade Filippa skolavslutning, ska försöka finna ro och ork att sätta mig vid datorn och blogga bilder. Men börjar bli lite trött på alla måsten. Tvätt, disk, matlagning, nattning av barn, dammsugning och massa mer. Man sliter hund men ingen tackar ju en för det. Skickar med en liten bild tills orken smyger sig på.

Gårdsfest

Idag var det gårdsfest på Alina och Elise förskola. Fika, skönsång och lek.

Svårväckt

Igår somnade Alina i bilen. Hon vaknade inte ens när jag plockat ur henne och ställt henne på marken...

Student och shopping

I onsdags begav jag mig till Kungsbacka för att fira Sofia som tog studenten. Hon sprang ut kl.12 och eftersom mottagningen inte var förrän kl.17 spenderade jag några timmar på Freeport. Det gick åt lite pengar men skönt att kunna gå lugnt i affärer. Sen kom Robin och hämtade mig, och vi åkte och fortsatte firandet. Många fina presenter och massa god mat. Grattis och lycka till igen Sofia!

Vissa dagar

Igår åkte vi till Ikea. Dagen efter en student när alla varit vakna längre än vanligt är nog inte jättesmart. Trött med trötta barn gjorde besöket till ett mindre världskrig. Men vi fick kollat ut det vi behövde och efter att ha funderat i några månader hur vi vill göra med balkongen fick vi spons från Gun och nu ligger det trall på balkongen. Fick bli ett glas vin i solnedgången som ett bra avslut på en uttömmande dag.

Att utmana sig själv

I söndags gjorde jag nåt jag egentligen inte gillar, jag gick ut och sprang. Ville ha lite koll på vad jag klarade av. Kände mig väldigt nöjd när jag var hemma igen.

Fullproppad lördag

Medan jag gick och tränade gick Robin och tjejerna ut. Där hade grannarna tagit fram pooler och tjejerna blev som små sälar i vattnet. På eftermiddagen blev det kalas för Pella. Fullt ös och massa gott. Kvällen avslutades med ost, kex, vin och två filmer.

Fredagsmys på balkongen

Fredagskvällen spenderade jag på balkongen med Jeanna, rosé och baconinlindade dadlar. Skönt när man kan sitta ute så länge.

RSS 2.0