Måndagskalas

I måndags kom Charlotta, Elsa och Alma eftersom dom inte kunde vara med på söndagen. Våfflor med sylt och glass fick det bli, och lite lek.

Födelsedag

Hipp hipp hurra. Idag blev Filippa 9 år, tvåsiffrigt nästa år då. Galet vad tiden går. Hon verkar i alla fall nöjd med dagen och alla presenter.

Söndagen

Igår tränade jag på förmiddagen medan Robin tog ut småtjejerna. Sen blev det lunch, vila och nagelmålning. Ut på gården igen. Sen in igen när regnet kom. Middag och sen en sväng ut på gården igen. Sen var det dags att få tjejerna i säng innan jag gav mig ut på promenad/joggning med Jeanna.
Hemmadag, men ändå fullt upp.

Vernissage och grillning

Igår hade Filippa vernissage på skolan. Visning av skolböcker och uppgifter/pyssel dom gjort.
Idag blev det grillning med Hampus och Helena på gården. Hoppas på sovmorgon imorgon.

Eftermiddagshäng i solen

Efter lunch idag åkte jag och tjejerna till Säve för att umgås med familjen Lundahl. Solen tittade fram så blev en himla härlig eftermiddag med fika, lek och grillat till middag.

Matgåvor

Häromdagen fick vi en stor köttlåda av mamma och pappa, så nu har vi kött ett bra tag framöver.
Idag fick vi två lådor ägg och korv och kött från farbror H och Ann-Sofie.
Jag är jätteglad och tacksam för gåvorna. Mat går ju liksom alltid åt!

Väntan

Sitter och väntar på att Filippa och hennes farbror Henrik ska komma och fika lite med oss. Elise hade dock varit vaken sen 5.30 så hon kastade in handduken och slocknade.

Dagens Alina citat

Vi var ute på gården idag och satt vid ett bord med massor av hinkar. Alina serverade diverse maträtter. Tills hon räckte mig en hink och sa att jag skulle ställa den bredvid mig...
Sen säger hon; "När man får ett hår i O'boyen så kräks man"
Sen fortsatte leken med att dricka fejk-O'boy och fejkkräkas i hinken.

Frustrerad

Eftersom Alina har feber och typ inte orkar göra nåt så har vi inte varit ute idag. Robin har varit i garaget sen i morse och kommer nog inte än på en stund. Själv känner jag mig frustrerad, vill röra på mig. Promenad eller gymmet, men inte så lätt när man är ensam hemma. Får väl helt enkelt acceptera att det är som det är. Gillar inte hemmaträning då fokusen lätt försvinner. Nån frivillig som barnvakt en stund imorgon?

När man minst anar...

... så dyker febern upp.

Om Elise får välja motiv

...

Efter-lunch-slapp i soffan

Har ändå hunnit med både träning och shopping i Frölunda med Linda. Nya chinos efter inspiration av min syster och ett par nya träningsbyxor. Ett helt gäng strumpor fick det bli också.

Peppande

Försöker träna en del, men gör det i min egen takt. Vill inte gå ut för hårt och tröttna. Kör på crosstrainern med efterföljande planka. Idag mätte jag mig. Byst, midja, mage, stuss och lår. Låren hade inte ändrats, men resten hade minskat med 2-3cm. Sånt är peppande! Och än har jag inte tröttnat, känner mig glad när jag går till gymmet. Härligt är det!

RSS 2.0