Fredagsmys

...

Ett paket på posten

Igår fick jag en paketavi från Schenker. Hann inte hämta det igår så skickade Robin idag. Jag visste att det bar från Charlotta men inte vad som var i. Alltid kul att få överraskningar. Tack återigen.

Ullared

Efter en lite kortare arbetsdag begav jag och Linda oss till Ullared. Trots att vi hade fyra timmar där på oss så vill man alltid ha lite mer tid på sig. Hittade det mesta jag ville ha. Blev nog mest nöjd över parfymen jag unnade mig för 269:- Det filmades även när vi var där men vi lyckades undvika kamerorna. Dom stod dock i kassan bredvid och filmade kassatanten. Är rejält trött idag då jag inte var hemma förrän kvart i elva. Ett stort tack till Linda för sällskapet och ett tack även till Gun som passade Alina och Elise.

Innedag

Idag trodde jag del skulle regna hela dagen så hade redan innan bestämt mig för att vara inne. Har fått en hel del gjort. Möblerat om hos småtjejerna. Känns faktiskt bättre. Sorterat i deras strumplåda. Tvättat tre maskiner och gått och småstädat. Har även spenderat en stund av kvällen med att betala räkningar så känner mig nöjd med dagen, trots att inte varit ute. Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt så jag kan arbeta igen lite. På tisdag är det dags för Ullared. Wihoo!

Dränkt katt

Kanske låter illa men det är väl ett talesätt? När jag och Elise skulle gå till bilen öppnade sig himlen så vi blev dyngsura. Fick som tur va låna mysbyxor av Sofia och t-shirt av Lotta. Fick även middag innan jag åkte hem, mycket uppskattat att slippa tänka på mat när jag kom hem. Har dock inte bestämt mig om jag ska lämna tillbaka mysisarna. Dom var väldigt sköna.

På dop med Elise

Idag har jag och Elise varit på lille Julians dop. Eftersom jag var ensam med barnen idag så fick Alina vara med farfar Dan och Lotta medan jag och Elise var på dop. Ska lägga upp fler bilder när jag lagt över från systemkamera till datorn. Elise gillade i alla fall den fina psalmboken, fick dock ta den ifrån henne när jag insåg att en sida nog kanske inte skulle existera så länge till.

Fredagsmys

Är egentligen inte jätteförtjust i ordet fredagsmys, i alla fall inte i godis/snacks sammanhang. Bara en till dag att äta skräpmat på.
Men idag när Robin är iväg får man unna sig vin, popcorn och Jeannas hemmagjorda Rocky Road framför TVn och Doobidoo.

Minst är inte längre så liten

Dags för Elise att få en barnstol då hon ibland vägrar bebisstolen?

Allt tar din tid

Efter jobbet ska först Filippa hämtas och sen Alina och Elise på varsin avdelning. Sen tar även hemgången sin tid. En hel del pauser blir det.
Här är en bild från idag. Barfota i pölen och golfspel med paraplyet...

Dator

Äntligen har min efterlängtade dator kommit. Så ni kan ju gissa vad jag ska hitta på idag. Dock är det ju amerikanskt tangentbort, men har ställt in svenskt. Tur att man var envis i skolan och lärde sig fingeruppsättningen så man slipper titta på tangenterna. På återseende.

Kulturkalaset del 2

Idag åkte vi in till stan för ännu mer kultur. Det är ju så bra med gratis parkering i Nordstan på söndagar. Lite vandring på stan innan vi tillslut hamnade i Trädgårdsföreningen där det blev lekplatslek och karusellåkning.
Besöket avslutades med glass och langos.

Kulturkalas

Igår när vi kom hem messade jag Jeanna som skulle in och möta upp Jacky och spana in Kulturkalaset. Bestämde mig för att spontant åka med. Hade en halvtimma på mig innan bussen gick, men hann med. Det blev ett span runt på matmarknaden och lite nougatshopping. Sen upp till Avenyn för lite vin. Så skönt att bara få vara Johanna ibland.

Namnkalas

Igår var vi på lille Bens namnkalas. Fina tal av både föräldrar och morföräldrar. Goda pastasallader med tillbehör och därefter jordgubbstårta och australiensiska kakor. Till maten satt vi inne, sen trotsade vi regnet och satt ute en stund.
Barnen var redigt trötta när vi åkte hem och det räckte med en nervarvande välling för att få dom att sova.

Pimpat headset

Tack vare Sofia har jag nu ett pimpat headset. Man vill ju ha ett unikt ;)

Torsdagspyssel

Idag kom Fredrik och Sofia hit. Vi hamnade i köket med en stor hög pärlor. Passade på att smälta några i ugnen också.

Sol sol sol

I helgen har det varit mycket sol. Dessvärre var Robin i garaget på lördagen och jobbade på söndagen så vi fick nöja oss med att vara hemma. Två utgånger per dag blev det i alla fall, men hade varit skönt att få bada.

Vinkväll...

Idag igen. Jeanna har ju fortfarande semester så då måste det ju dricka vin :)

Frisörklippt

Idag var vi med Filippa hos frisören för en lite bättre klippning nu inför skolstarten. Förstår nog fortfarande inte riktigt hennes val av sprayfärg; vit.
Men jag tyckte det blev bra.

Ny medarbetare på jobbet

Vet dock inte hur mycket hjälp det är, men surfa kan hon.

Tillbaka på jobbet

Började jobba igen i måndags så dagarna bara flyger förbi. Redan torsdag och snart helg. När helgen är över är det dags för nolltoleransen av sötsaker på vardagarna. Semestern har satt dina spår...

Systerhäng och kusinlek

Idag blev vi utbjudna till systeryster för lite eftermiddagshäng och kvällsmat. Vi var ute i stort sett hela tiden och fast vi var ute såpass sent på dagen känner jag mig lite soltorr i ansiktet. Skönt med bra väder för imorgon är det dags för jobb igen.

Elise mitt i boken

Lilla sötis somnade när hon läste boken. Då är man trött.

Museum och glass

Igår eftermiddag blev det först en sväng till Stadsmuseet. Barnavdelning var under renovering, ska bli kul att se resultatet. Har aldrig varit där innan så fanns en del att titta på. Efteråt blev det en sväng till Röda Sten för en glass i solskenet. När vi satt där anlände Götheborg, det var lite skoj att se.

 

Eftermiddagsfika hos Stina och Johan

Igår efter lunch och Elise vila åkte vi hem till Stina och Johan på fika i form av vinbärspaj med grädde och glass. Mycket gott. Sen blev det en liten promenad ner till havet och barnen badade. Trots att det inte var sol så var det varmt ute. Vi hann sen hem innan ösregnet kom.

Finbesök

Häromdagen kom Ibba, Emilia och lilla Amanda. Kaffe och plättar hanns det med. Sen när dom skulle åka fick Filippa frågan att sova över så hon packade snabbt och åkte iväg. Inte ett ljud hörde jag från henne under kvällen och det hade gått bra. Kändes skönt att veta. Nu vet jag att jag inte behöver vara orolig för att behöva hämta henne när hon ska sova hos en kompis.

RSS 2.0