Kalashelg

Igår var det kalas för Robins ingifta morbror Mats och idag var det kalas för minsta kusinen till tjejerna. Vi lyckades samla alla på en bild.

Lördag...

Lite pyssel vid bordet. Alina ville ha kvar chokladmustaschen. Hon tyckte om den.

Farmen-Filippa

Filippa har äran att hennes farbror Henrik och Ann-Sofie har en gård. Häromdagen fick jag ett kort från Ann-Sofie. Dom små liven ser ut som små björnungar.
http://www.bjorlandagard.se/

En härlig helg

Började redan på fredag med utbildningsevent med efterföljande middag/fest.
På lördag slappades det mest, men på söndag blev det däckbyte och en tripp till Grästorp. Kalas för pappa och sen hade jag bjudit in oss hos Camilla med familj på middag. Hoppas på att kunna ses lite längre en annan dag.

Logiskt tänkande

Alina skulle skriva KENT på ett kuvert. Det stående strecket blev för långt, så hon lade till ett liggande streck. För det fanns ju faktiskt plats för det.

Kvällspromenix

Idag frågade Jeanna om jag ville med ut på kvällspromenad och eftersom jag inte tränade på lunchen idag så var det ingen tvekan om att jag ville ut.

Vårkläder på

Eftersom det var +11grader i morse fick vårjackorna testas.

Kalas och Ullared

Igår var vi på 2x30års kalas. Mycket stoj och lek, så tjejerna blev rejält trötta. Robin stannade kvar så jag och tjejerna hade sen lördagsmys med Cheesehearts.
Idag åkte jag, Filippa, Linda och Jennifer till Ullared. Kom hem med en rejäl hög saker, varav hälften jag redan glömt. Mest kläder till barnen blev det. En varsin vårjacka bl.a.

"Snart blir jag liten"

"Nej, du blir bara större och större"

"Stor som dig och som pappa, då kan jag laga mat, och köra, och låsa låsa låsa. När jag kör ska vi åka till affären. När jag blir stor får jag köra vagnen i affären. När jag blir stor är jag mamma Johanna och är många år (visar på händerna minst 60år). Sen kör jag hem. Och sen kör jag till Lotta och sen kör jag hem till oss. Noel får komma till oss snart..."

Många funderingar... Vägrar sova...
Godnatt Alina!

Inte lätt att vara liten

Elise är uppenbarligen rädd för nåt i introt på Astrid Lindgren-filmer.

Sommarknän

Eller iallafall vårknän...

Veckan i bilder

Vårblommor... Elise förstår inte hur Robin fick in nappen i telefonen... Besök av mormor och morfar... Morgonsamling... Test av 3D-glasögon...

RSS 2.0