Nu närmar sig julen

Robin är på julbord idag, så jag passade på att plocka fram lite julgrejer när barnen somnat. Vi har inte jättemycket, men det är ganska skönt att inte behöva dra fram allt för mycket. Går ju att få julstämning ändå.


 
Är dock lite osäker på om denna tomte är helt rumsren *fniss*




Äntligen

Kanske slipper vi lika många bilar i dikena.

Favorit i repris

Även idag äts det låååång frukost


Långsam

Elise är nog min totala motsats när det gäller äta, jag äter väldigt fort. Elise har nu suttit kvar 15-20 minuter efter att vi andra är klara med frukosten. Men man behöver inte tjata, hon äter. Som sagt, bara väldigt långsamt.



Ingen bra kombo

Idag är vi inne på sista vabdagen. Tyvärr är mitt tålamod inte på topp och barnen ska göra ALLT i max två minuter. Får inget gjort här hemma heller. Nedräkningen till läggdags har börjat...


Vilken helg...

Började redan i fredags. Jag gick upp i ottan och åkte med Charlotta till Norrköping/Finspång, begravning för mormor. Fin ceremoni och tung dag. Det hjälpte inte heller att jag fick huvudvärk och till slut fick lägga mig för att sova så värken skulle minska.
Sen var vi inte hemma förrän halv tio.

På lördagen var det städning på förmiddagen och dans för Alina. Sen körde jag tjejerna till Gun där dom skulle spendera natten. Jag körde sen vidare och plockade upp Linda och Ibba. Vi spenderade sen kvällen med tacos, glass, vin och en massa tjejsnack.

Igår ringde Gun och berättade att Elise kräkts, jag hade dock redan bestämt med Jeanna att vi skulle åka till Ullared. Så spenderade hela eftermiddagen där. Kände mig nöjd med mina köp. Dagens fynd måste varit en kofta till Filippa för 29.95:-

Nu är det två dagar hemma som gäller. Elise har inte kräkts sen igår eftermiddag, hon låg dock kvar i sängen i morse och ville lyssna på Lotta en stund. Sen kom hon ut och åt några smörgåsrån och nu somnade hon precis om igen. Lilla Lisen :(

Helgen


Elise vill helst snurra på gungan

Lite glass på fars-dag

Elise tränar på "duckface"

Alina och fantasin

Idag sitter Alina och ritar. Hon pratar och frågar vad det blir för färg om man blandar två. Eftersom jag inte svarade tillräckligt fort förställde hon sin röst och svarade som pennan hon ritade med. Fantasin kan ingen klaga på hos henne i alla fall.

Plus 2 minus 1

Åkte och kollade skor på lunchen, hittade två par, och ännu bättre var att jag fick lämna tillbaka dom halvtrasiga jag hade på mig. Totalt 375:- för båda paren. Perfekt för mammabörsen.



Lite bilder

Eftersom jag för tillfället inte verkar ha ro att skriva/blogga, så lägger jag upp lite bilder från det senaste.







RSS 2.0