Tre månader med PT-online

I fredags var det sista dagen med mammafitness och PTonline. Ett skrämmande men kul steg att klara sig på egen hand. Lördag till måndag blev lite som dom blev. Men från igår så skriver jag upp vad jag äter. Inte hur mycket och jag räknar inte kalorier. Mest för att se vad jag äter och för att inte ljuga för mig själv och stoppa i mig massa skit. Om det inte funkar om en månad får jag kanske väga och mäta, men hoppas att jag slipper det. Är taggad att klara mig på egen hand.
-5,7kg och 7cm på midjan.
Men fokuserar nog mer på känslan och hur jag mår. Nu är det dags att börja finslipa.

Glad alla hjärtans dag


Dags för 60 års kalas.

VAB, gym och bio

Har varit hemma med barnen sen tisdags lunch. Elise hade kräkts på förskolan men inte visat symtom hemma. Men "better safe then sorry", så vi är hemma enligt 48timmars regeln. 
Efter en innedag igår passade jag på att checka av både gym och mataffär innan Robin började jobba.
Bara en dag kvar med mammafitness/pt-online.

Ikväll blir det bio med grannen Susanne, fick i födelsedagspresent. Smygpremiär av Fifty Shades of Grey. Har inte läst böckerna så kommer kanske se den med lite andra ögon.

Elsa 6år

Igår fyllde Elsa år så idag var det kalas. God kycklinggryta med tillbehör.
Tårta med skönsång


Sätta öga på fisken


Fiskedamm...


Där Alina fick upp en blöja

Födelsedag

Igår var det min födelsedag. Den hade jag tagit ledigt på för att få ägna mig åt mig själv. Dagen började med skönsång från Filippa och Alina. Frukost, och sen lämna tjejerna för att bege mig mot gymmet. Ett tungt pass och sen hem igen och börja fixa och dona. Bakade och lagade mat.
Sen kom Robin och småtjejerna hem en stund för paketöppning och en kaffe innan dom fortsatte hem till Gun så jag kunde få ha tjejkväll här hemma.
Som vanligt hade jag kalasångest för att maten skulle bli bra. Hade satsat på lågkalorimat. Couscous, rostbiff, kyckling, bönsallad, tomat och avokadosallad, rödkål med apelsin, tzasiki som jag gjort från grunden, så gott när man gör den dagen innan så den får stå och gotta till sig.
Sen kom det ett gäng tjejer; Sally, Linda, Emily, Jessica, Susanne, Jeanna och Jacky. Mycket tjöt och skratt. Så härligt att få hänga med människor man tycker om. Synd bara att det går så långt mellan gångerna. Många fina blommor och roliga paket fick jag.
Kanske blev lite för mycket av det goda, men man fyller ju bara år en gång om året. Så idag är det tillbaka till rutiner som gäller.
 
Hemmagjort snacks i form av ugnsbakade kikärtor och mandlar med mörk choklad med en gnutta lakrits
Idag är det slappa som gäller, i alla fall en stund till. Känner jag mig vid det här laget så kommer jag nog att ta mig iväg till gymmet lite senare.

Dagarna bara går och går

Dom fylls med massa måsten. Jobba, lämna/hämta barn, laga mat, tvätta, städa, träna. Önskar det fanns fler timmar. Huvudsaken är att man har lite roligt mellan varven.
Alina med alla hennes roliga sägningar. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. 


Fula men som tur var goda piroger.


Middagen igår med massa färger

Alltid svårt att komma på middagsmat.
Tips mottages gärna.

RSS 2.0