Små detaljer

Idag skjutsade jag Filippa till ett kalas och passade på att ta mig ett varv på Ikea. Hittade hängare till badrummet med fem krokar, lampa till sovrummet, anslagstavla till Filippas rum, kuddar och filtar till Alina och Elise rum. När jag ändå bytte hängare skruvade jag upp den gamla i hallen i barnhöjd.




Bara jag och Alina

Igår var det första danslektionen för Alina. Resten av familjen drog till Borås djurpark. Vi tog bussen till Frölunda torg och gick sista biten. Alina var nervös och förväntansfull, men det gick bra. Hon verkade gilla det. Själv passade jag på att träna under tiden. Sen traskade vi tillbaka till torget och åt lunch. Pannkakor till Alina och sallad till mig.
När vi väl var hemma var hade även dom andra kommit hem, behöver jag nämna att det slappades resten av dagen?





Bakofram


Igår när jag hämtade Elise och Alina så hade Elise byxorna åt fel håll. Hoppas på att det var hon och inte fröken som tagit på dom.

Fint väder

Idag slutade Robin tidigt så tänkte att vi kunde passa på att komma ut en stund. Åkte upp till Sisjön och gick ett långsamt men härligt varv runt hela sjön.






God morgon

Startar min lördag med en promenad. Riktigt skönt, man får en energiboost. Nu är det dags för välförtjänt frukost.
Trevlig helg alla!!

Heja mig

I söndags sprang jag mitt första lopp. iFormloppet i Skatås. Hade anmält mig till halvmilen, satsade på att komma in under halvtimma, och det lyckades jag med så känner mig nöjd. Plats 51 av 395 totalt och plats 32 av 349 tjejer.


Födelsedagskalas

I lördags hade vi kalas för Alina. Hon fick massa fina saker. Eftersom inte Alina gillar tårta så mycket fick det bli glass med massa olika tillbehör. Fanns nåt för alla smaker.
 
 
Även jag fick en fin bukett av mamma.
 
 
 

Hipp hipp hurra!

Idag är det Alinas fyraårsdag!

Snack attack

Såg denna bilden och kände att jag gärna vill dela med mig. Det gäller att ändra sitt tankesätt ibland.

Dagens Alina

Alina mår bättre och tjejerna äter pannkakor som morfar köpt. Vi pratar om det tills Alina utbrister; När han äter korv, då är han glad!

Fram med spriten

Dessvärre handlar det om handspriten. Halvvägs till förskolan kräktes Alina, så nu är vi hemma igen. Får hoppas att det är snabbt övergående.

RSS 2.0