Klippning och kex

Idag kl.12 hade Filippa och Robin klipptid. Filippa hade nog lite bättre uppfattning om vad som skulle hända där denna gången så va väldigt glad och satt duktigt. Blev lite taget på topparna och en lugg som blev tilljämnad och Robin blev lika fin som alltid när han är nyklippt.
Igår lästa jag på Cinas blogg att dom hade stannat till på Bräckboden i Kungälv och hade funderingar på att åka dit sist Filippa va hos mig. Dock komma vi aldrig iväg då, men blev inspirerad av Cina så åkte iväg till Kungälv efter klippningen. Där fick det bli hamburgare innan det va dags för kexen. Butiken är ju så yttepytteliten så går fort att handla. Blev en del. Tänkte att det kunde vara bra att ha hemma inför alla kommande besök. Om ni nu vill hälsa på oss ;-)
På väg hem gjorde vi en avstickare till Nol, där vi hade kollat upp att det fanns en bilbarnstol till salu. Den va solblekt i sitsen men annars i bra skick. Man har ju ändå inte den första stolen så länge. Det stod 250:- i annonsen, men hon prutade med sig själv så fick den för 200:- och så skickade hon med ett sorts överdrag man kan använda om man inte vill plocka ur bebisen och ta på den en overall eller jacka på vintern. Om man bara ska snabbt in till affären eller så.
Ska se om det går att göra något åt färgen, men annars får den va som den är.
Nu sitter jag och Filippa bara och slappar. Imorgon ska hon till förskolan kl.9-15. Skönt att få lite paus på dagen. Då orkar jag nog betydligt mer under eftermiddagarna med henne.


Kommentarer
Mia

förskolan är allt väldigt bra =)

2009-08-25 @ 19:37:12
URL: http://spaaniz.blogg.se/
Cina

Klart man vill komma och hälsa på =) Längtar! Hoppas den lille rackarn vill komma ut snart. Kramis

2009-08-25 @ 19:50:56
URL: http://cinans.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0