Vallda / Kungsbacka

Igår åkte vi ner till Vallda för att spendera lite tid på stranden med Sofia, Fredrik, Rickard, Leo och Linnea. Kommer dock inte ihåg vad stranden hette, men det va skönt att få lite mer färg. Konstigt vad lite färg på kroppen kan få en att må bra.
Sen åkte jag, Linnea och Leo och handlade mat för lite grillning på kvällen. Det fick bli sallad och korv, och så hade Robin köpt spett med lite udda kött. Känguru, krokodil och struts. Inget för mig kom jag fram till. Tyckte bara synd om kängurun som fått offra sitt liv.

Sen blev det en omgång kubb och öl för dom som tycker det är gott

Spöket Hampus

Rickard Tog sen med sig Leo in för att få han att sova för natten. Vi andra satt kvar ute ett tag och bara pratade, men när vi skulle gå in insåg vi att Rickard hade dom enda nycklarna. Så vi ringde och ringde och ropade för att han skulle höra. Vi kom i alla fall in i trappen eftersom deras kompis Kofman bor några trappor bort och deras nyckel gick in till trappen. Väl uppe vid dörren knackades det och ringdes på. Till slut vaknade Rickard och kom och öppnade för oss. Tur va väl det eftersom vi hade våra bilnycklar där inne, hade ju inte kommit hem annars. Händelserik och rolig dag i alla fall.


Kommentarer
Linnea

Haha, ja det var roligt! =) Tack för en trevlig dag förresten och hoppas Madonna inte gör er besvikna ikväll!

2009-08-08 @ 18:32:48
URL: http://parlalinnea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0