Besök från Grästorp och hämtning av Filippa

Igår kom Jennifer på besök. Ses inte så ofta, men har man känt varandra typ hela livet så har man inga problem att umgås. Vi åt kinamat och marängswiss som blev över från torsdagen. Skönt att få lite tid över att umgås med kompisar, man vet ju inte hur mkt tid man kommer få över om ett tag.

Idag ställde vi klockan på nio men kom inte upp förräns halv tio. Åt frukost och sen begav jag och Robin oss av till Uddevalla och campingen för att hämta Filippa som har spenderat många dagar med mormor och morfar, även med sin moster Charlotta, Jonas och lilla gulliga kusinen Elsa. Filippa frågar mkt om släktförhållanden. Så jag tror hon börjar förstå hur allt hänger ihop med morföräldrar och mostrar och syskon och kusiner. VI gick ner en sväng och fiskade krabbor, sen åt vi lunch och sen plockade dom andra ner förtält och packade in
.
När vi väl kommit hem stannade vi på Triumfglass på Backaplan och köpte glass och lördagsgodis. Sen åkte vi hem och slappade. Fick bli thai, kyckling och ris, till kvällsmat.

Nu har jag och Robin hjälpts åt med disken, blir så mkt skönare att gå upp imorgon bitti då och veta att man inte behöver ta tag i det.

Dags för fortsatt soffmys och lördagsgodis (om det inte redan tagit slut)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0