En riktigt bra dag

Igår så hade vi inget på planeringen, kändes jätteskönt. Vaknade vid tio tiden, bestämde oss för att åka och bada. Jag behövde verkligen sola mig. Vi åkte till affären för att köpa med oss nåt att äta på stranden. Fick bli frallor, kräftost och smultronkex. Vi är väl inte dom bästa på bra badställen så bestämde oss för att åka till Fiskebäck, som Charlotta tipsat till oss redan förra året. Helt okej strand, både barnvänligt och möjlighet att lägga sig på klippor.
När vi väl hittat våran plats så kändes det riktigt skönt. Jag är lite nojig när det gäller mina bristningar på magen, men lite sol är nog ganska bra. Så slipper man se genomskinligt blek ut pga uttöjningen.
Efter ca 1,5 timma så kom det några väldigt lätta och spröda moln, solen trängde ändå igenom. Men Robin satte sig genast upp med en bister min. Molnen verkade inte röra sig så långt, men jag vägrade att gå därifrån. Till slut gick han och köpte en glass och när han väl va tillbaka va molnen borta och solen tillbaka.
När klockan närmade sig halv fyra gick vi närmare bryggorna så att även jag kunde få doppa mig. Är inte jättesugen på att göra bomben från klipporna just nu. Så går gärna ner med stege och slänger mig ut när vattnet har nåt knäna. Det va mkt kallare än jag hade hoppats på. Sen blev det en kvarts solning för att torka lite innan vi begav oss hemåt igen.
Väl hemma så ville jag vila lite, men medans jag vet hur man gör när man vilar så slocknar så klart Robin med en gång. Så jag grejade lite med garderoberna innan jag till slut väckte honom så han kunde ta en dusch, även jag tog en dusch. Va inte helt fel.
Sen bar det av in till Slottskogen då vi fått reda på att Hampus, Jesper, Isa m.fl skulle spela lite frisbeegolf. Jag valde dock att inte spela utan bara gå med runt. Det va nog inte helt fel valt av mig. Då det ändå tar på krafterna att traska runt i skogen.
När vi väl va klara där hade vi redan bestämt oss av vi skulle äta på RumpanBar. Det blev pasta med oxfilé och karljohansvampsås. Färdigätna gick vi över till en liten glassbar precis bredvid och köpte med oss en varsin bägare. Min va slut innan vi kom hem (tog bara en kula), men Robin som hade tagit tre kulor hade lite kvar när vi kom hem.
Ett väldigt bra avslut på en väldigt skön dag.

Självklart saknade jag Filippa, hade gärna velat ha med henne när vi badade. Men ibland är det skönt att bara behöva ta hand om sig själv. Får passa på nu medans vi kan oxå.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0