Midsommar 2009

med Robin, Filippa, Hampus, Linda, Linnea, Rickard, Leo och Jaken (grunduppsättning), sen med lite kommande och gående gäster.

Det blev en lååång dag igår. Tar ut sin rätt idag. Skulle dock inte vilja veta hur dom som drack igår känner sig idag.
Dagen började med att vi försökte att ha sovmorgon så gott det gick med en fem åring hemma. Men vi kom till slut upp och jag diskade och städade här hemma för att det skulle vara ännu skönare att vakna idag och slippa ta hand om allt. Vi packade in oss i bilen och begav oss ut till Vallda. Vi kom ut till Hampus föräldrars hus vid ett - halv två tiden och började göra iordning för första sittningen. Kokade potatis och ägg och öppnade alla sillburkar. Dukade till bords ute på altanen.

Precis när vi var färdig så kom regnet, så det va bara att traska in. Barnen valde att inte åka och dansa, och det kändes ganska skönt. Inte lika kul när det regnar, blir liksom mer påtvingat då. När regnet väl lagt sig och dom som får lov att dricka alkohol hade hällt i sig lite shots, gick vi ut för att spela lite kubb.

Sen dukade jag och Filippa fram till jordgubbar, glass och grädde. Va ju inte så lätt att få i sig det direkt efter sillen. Gott va det i alla fall. Sen kom det lite mer folk så vi fortsatte med kubbspelandet. Det va väldigt kul, när lagen kändes väl fördelade. I alla fall tyckte jag det.

Grillning skulle det ju självklart vara oxå. Vi hade ganska tur med vädret hela dagen. Förutom när grillningen va klar, men då vägrade alla (svenskar som man är) att gå in. Så det fick bli lite blött på tallrikarna.

Resten av kvällen spenderades både ute och inne. Väldigt kul va det i alla fall. Filippa va jätteduktig hela dagen och orkade vara vaken ända tills vi kom hem vid tolv tiden. Men det kan ju ha nåt med att göra att hon pratade hål i huvudet på Linda hela vägen hem.
Tack alla för en trevlig dag, hoppas att vi snart kan göra om det igen.

(Ps. Alla kort går att klicka på till större storlek)



Kommentarer
Linnea

Tack själva för en härlig midsommarafton!! Vi hade himla kul! =) kram

2009-06-21 @ 17:58:20
URL: http://parlalinnea.blogg.se/
Mia

Kom inte och säg att jag inte varnat dig angående Benjamin Button. Det skär i hjärtat att se denna filmen. Eller är det jag som är blödig? Who knows?



kram

2009-06-22 @ 01:22:42
URL: http://spaaniz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0