Mormor, morfar, födelsedag och besök

På lördagen efter barnkalaset åkte jag och Filippa hem till mormor och morfar. Robin skulle bort på lördagskväll och jobba på söndagen. Så kände att vi kunde lika gärna göra en liten tripp. På lördagskvällen blev det grillat kött och färsk potatis till kvällsmat. Hur gott som helst.
På söndagen (egentligen redan på lördagen) så hade min fot svullnat upp och Filippa hade ramlat och slagit i knät på studsmattan på lördagen. Så vi båda gick och haltade oss fram. På förmiddagen bakade vi kanelbullar till kalaset nu till helgen, och på eftermiddagen hade vi ett litet minikalas med bullar och strutglass.
På kvällen åt vi grillad korv med bröd.
När vi vaknade på måndagen åt vi lite frukost innan det bar hem till Göteborg igen. Där hade jag först tandläkartid kl13 och sen va det klipptid kl14. När jag va hos tandläkaren passade Robin och Filippa på att äta på McDonalds. Sen bar det av till frisörskan. Filippa va väl inte helnöjd med upplevelsen, men nu några dagar senare så tycker hon om klippningen.
Hemma hos mormor och morfar
På tisdagen gjorde jag och Robin vårat bästa för att smyga upp så vi kunde sjunga för Filippa. Tyvärr så bestämde hon sig på natten att komma in och sova med oss. Så när vi står i köket hör vi henne gå upp. Så vi får snällt be henne att lägga sig igen.
Frukost på sängenLiljekonvalj
Sen åkte vi iväg till banken och leksaksaffären. Där valde Filippa en likadan hund som hon valde till lilla Elsa när hon va på BB. Efter lunch som bestod av pannkakor. Kom Charlotta och Elsa med ett litet paket. En kjol till Filippas nya Skrållan-docka som hon fick av mormor och morfar.
Senare på eftermiddagen så kom Sally och lille Vincent på besök. Så det blev lite fika igen. Så mysigt att få besök av dessa små bebisar. Tur att jag plockat fram lite leksaker för barn modell mindre. Så det fanns nåt skoj att titta på. Dock lät jag Vincent smygtitta lite på TV, han lovade att inte skvallra till sin pappa ;-)
Elsa i sängen och läser en bokSpanar in tvn

Idag va det dags för jobb igen, vaknade pigg i morse, men känns ändå skönt att det bara är två arbetsdagar kvar nu.


Kommentarer
Mia

Filippa är verkligen så himla lik dig!!

2009-05-28 @ 14:44:52
URL: http://spaaniz.blogg.se/
Mia

nej vi känner ingen som har villavagn. Den står uppställd på den campingen som vi ska till. Det fanns stugor också. Men det kändes lite roligare att bo i villavagn. Har aldrig gjort det förut.

2009-05-28 @ 14:50:30
URL: http://spaaniz.blogg.se/
Linnea

Åh, vilka fina bilder på födelsedagsbarnet! Hälsa Filippa grattis i efterskott från oss!!

2009-05-28 @ 17:31:49
URL: http://parlalinnea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0