Dags att arbeta lite

Nu i september kommer jag att jobba lite. Eller med tanke på hur lite jag jobbat det senaste året så är det nog ganska mycket. Måndagar, onsdagar och fredagar kommer jag att jobba 6timmar/dag. Det är alltid med delade känslor som man jobbar. Det är väldigt skönt att vara hemma och få vara med i barnens utveckling. Höra roliga kommentarer och nya ord. Alinas senaste är förresten att säga näää och skaka på huvudet. Oftast efter man själv har sagt och gjort det till henne när hon gör nåt hon inte borde. Ibland kommer även det bannande fingret upp. Man kan ju inte låta bli att le då.
Men åter till jobbet. Det är alltid skönt att kunna spara in på föräldradagar och att få lite miljöombyte. Vem vet hur det kommer bli om några månader. Det handlar ju inte om jättemånga timmar och det är skönt att kunna åka hem vid halv fyra när man innan brukade jobba till kl.18.
Sen är det ju alltid kul att få åka på lunch med vännerna och kunna äta en måltid i lugn och ro utan att behöva resa sig varannan sekund när saker slängs på golvet och saker som missas att tas fram från kylen.
Imorgon blir det sovmorgon, om Alina tillåter detta, och på onsdag börjar allvaret igen.


Kommentarer
Mia

håller med dig om middagarna. när satt man senast ner och åt i lugn ro?

2010-08-30 @ 22:09:11
URL: http://ehrnbecker.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0