Nyårsafton

Vi spenderade seneftermiddagen och kvällen hemma hos Robins kusin Jenny. Först tog vi en promenad så vi kunde beskåda kl.17-raketerna som varje år skjuts upp i Göteborg. Jag bar Alina i bärselen, tur va väl det. Vagnen hade blivit jobbig i trapporna och antagligen bara glidit omkring pga all is.
När vi sen kom in igen börjades det med matlagning. Till förrätt blev det musslor som kokats i vin. Musslor är inte min starka sida men att doppa bröd i buljongen var jättegott. Tyvärr blev det inga bilder på det. Inte heller på huvudrätten som var fläskfilé med hasselbackspotatis och potatisgratäng. Till det var det en väldigt god rödvinssås. Däremot har jag kort på efterrätten. Marängswiss och en chokladkakepaj eller vad man ska kalla det. Filippa hjälpte till att lägga på bär på pajen, sen delade hon även med sig av sitt eget godis på swissen hihi.


Glömde ju säga att det var varm chokladsås till =D

Sen var vi ett gäng som var rejält mätta.
Både Alina och Filippa kämpade så gott dom kunde mot tröttheten och strax efter tolvslaget var det dags att bege sig hemåt. Jag var fortfarande glad, men så här "glad" var Alina.

Filippa hade lagt sig en stund på yogamattan för att kolla på film innan det var dags för hemgång.

Tack Jenny, Daniel, Hanna, John, Mats och Ann för en skön kväll!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0