Våran vardag

Det händer mycket saker här hemma. Filippa säger roliga saker, Alina sover bättre och bättre, Robin... ja Robin, han är som han alltid är :-)
Var på BVC med Alina idag, två sprutor fick hon. Hade inte växt så mycket på längden, bara blivit lite tyngre. Vi försökte lirka lite med Filippa för att hon skulle ta spruta 2 mot svininfluensan. Egentligen känner jag för att hoppa över den. Man hör ju inte så mycket om det längre, men får väl säga till hennes pappa att ta med henne nästa vecka.

Ser ni vad det är på bilden?

Häromdagen när Alina vaknade såg jag detta på hennes rygg. Kunde ju inte låta bli att skratta. Vuxna får ofta "kuddtryck", men "napptryck" är det inte alla som får!

På morgnarna har vi börjat ställa klockradion för att vakna tidigare. Vi går inte upp med en gång utan ligger och myser. Det är för att Alina ska ändra sin dygnsrytm. Somna sent och sova bort halva dagen funkar inte i längden. Speciellt inte när det finns ett litet större barn här hemma som somnar tidigt och går upp tidigt. Man ska ju inte säga nåt högt, men det känns som det börjar fungera.

Alina och nallen hon har fått av Filippa

Idag har vi köpt lite popcorn som vi ska ha till fredagsmys. Vi försöker hålla oss till att bara äta godis och sånt på lördagar, men popcorn känns ganska okej. Det är mest för att Filippa är hemma och att det är fredag. Skönt att man alltid har så bra undanflykter för att få gotta sig. Hihihi.
Trevlig helg på er alla!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0