Fullsmäckad fredag

Först fick vi besök av Filippas simskolekompis Hilda och hennes mamma Anna och lillebror Vilmer. Tjejerna lekte jättebra tillsammans och vi åt lunch och åt lite glass till efterrätt. På eftermiddagen när dom lämnade oss så begav vi oss mot Jennifer. Först skulle vi stannat till hemma hos Charlotta för att hämta en stol men det var en krock uppe på bron och jättekö ner till tunneln så får ta den en annan dag.
Efter ca. 30 minuters besök fick vi äntligen tag på Jennifer, och vi hittade efter många om och men, och ett litet ärovarv till gården där Jennifers hästar står, fram till hennes lilla hus. Jättefint och väldigt fräscht. Där skulle jag också kunna bo, synd bara att det var så litet. Med stor familj får man inte så mycket utrymme.

Vi började med att äta kakor och glass


Sen promenerade vi bort till alla hästar och Jennifer visade vilka som var hennes.


Embla och Filippa

Sen packade vi in oss i bilen och åkte till affären för att köpa lite kvällsmat. Kycklingkebab, pommes strips och bearniessås. Jennifer gjorde även en god blandning av fetaost, avokado, tomater och rödlök, toppat med lite salladskrydda. Jättegott!

Strax efter kl.21 var det dags att bege sig hemåt. Det tog inte lång stund förrän Alina somnade. Filippa satt dock och försökte sova men jag tror inte att det gick så bra. Dock när vi kom hem vaknade Alina verkligen till och var nästintill otröstlig och ville bara sitta i knät. Fick henne till slut att somna närmare halv tolv-tiden. En väldigt lång men väldigt kul dag.

Skönt var det även att Alina vaknade kl.9 i morse, och fick även då väcka Filippa så hon inte vänder helt på dygnet.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0