Alinas utveckling

Det händer alltid grejer här hemma. Alina utforskar varenda vrå av lägenhet. Högt som lågt. Man får spärra av vissa områden så gott det går. Tänker ju inte plocka bort alla saker vi äger. Samtidigt är det lite skönt när man ser att hon utvecklas, det ska ju gå framåt. Igår var vi på BVC för 9 månaders besöket. Hon har redan hunnit bli 76.7cm och vägde 10,84kg. Hon har sen besöket för två månader sen planat ut lite mer, så som alla barn brukar göra nångång under första året. Vi fick inte tid förrän i september för nästa besök. Man kan ju gå på drop-in, men vem har tid för nåt oplanerat ;-)



Alina har rivit ner två hyllplan, tillslut hittar hon en virkad "ärta" i hennes "prinsessan på ärten"-säng som hon glatt stoppar i munnen.


Idag testade Alina att promenera runt med vagnen. Hon gick från ena till andra änden av vardagsrummet. Utan att varken skrika eller sätta sig ner. Riktigt stolt såg hon ut.

Nu ligger hon och sover och jag ska passa på att slappa lite innan det är full fart igen.


Kommentarer
Linnea

Å, vad go hon är!! Just den här tiden tyckte jag var underbar =) Jag längtar efter att få uppleva den igen! Supersöt är hon också! Kramar

2010-06-08 @ 11:31:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0