Röd torsdag

När man går hemma för det mesta så märker man ju inte av när det är röda dagar eller inte. Idag hade inte Robin nåt inplanerat så såg fram emot en dag som vi kunde hitta på lite saker på. Däribland åka till stan och skaffa mig en ny telefon. Men igår insåg vi att han ska ju jobba idag i alla fall, men inte kvällstid utan nu under dagen, och är hemma kanske vid fem tiden och eftersom det är röd dag idag så stänger ju affärer tidigare. Ja ja, sitter för tillfället med lite bloggdesign. Det är en fascinerande värld. Man kan alltid förbättra lite lite.
Alina kryper omkring och reser sig upp överallt. Hon kan sätta sig ner igen men oftast är det lättast att skrika och gnälla tills nån räddar henne.
Tanken är väl oxå idag att ta tag i den tråkiga tvätten. Ett måste, man har massa kläder i garderoben, men inga man vill använda. Konstigt det där.
Annars händer inte så mycket här. Igår var Filippa här under dagen eftersom hennes förskola hade studiedag. Vi passade då på att bjuda in hennes förskolekompisar Alicia och Nellie och deras mamma Linda. Dagen går ju så mycket fortare när man har nån att prata och umgås med.
Imorgon blir det jobb, det där med att jobba på en klämdag stör mig inte alls. Känns ju som sagt inte av när man ändå alltid är hemma.
Nu ska jag fortsätta surfa runt lite, sen blir det till att laga barnanpassad mat. Alltid lika spännande att se om Alina tycker om det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0