Valborg och 1:a Maj

Vet nog inte varför denna dag är en röd dag, och varför vi tänder en jättestor brasa som vi ska stå och beskåda medans en manskör sjunger sånger som man nångång kanske lär sig texten på.
Får nog ta och kolla upp det efter detta inlägg...

Alina har börjat ställa sig upp, mot bordet, mot tv-bänken, ja mot det mesta. Hon har en alldeles egen teknik. Hon sätter upp händerna, det gör nog alla barn, men sen sätter hon även fast munnen. Hugger tag med sina två tänder i underkäken. Detta medför att det kanske inte är jättelätt ändå att ställa sig upp. Men alla sätt sägs ju vara bra (utom dom dåliga då). Hon börjar nog även förstå hur hon ska flytta fötterna för att stå stadigt. I början flyttade hon bara den ena foten och sen såg man hur hon verkligen ville flytta den andra men hur hon än försökte så lyfta den första foten. Väldigt sött, men väldigt frustrerande för henne. Det hela brukade sluta i att man fick sätta henne ner på golvet igen. Hennes vilja är i alla fall stark.


Idag kom Robins småsyskon Sofia och Fredrik hit. Vi har fikat, spelat tv-spel och ätit pizza. Nu är Robin, Sofia och Fredrik på bio. Alina har inte riktigt nåt 11-års gränsen än. Så jag passar på att blogga lite.
Så här söta var Fredrik och Alina förut.


Tänkte även passa på att skicka ett litet grattis till Sally som idag fyller år, och dela med mig av ett kort på henne från hennes 25-års dag. Tänker dock inte berätta vilket år det är ifrån ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0