Veckan hittills...

I måndags var det dags för stortvätt. Det samlas ju lätt på hög när man är några stycken.

Alina går gärna omkring med en skrivbok under armen och en penna i handen

På tisdagen kom en brun Filippa hem, hon har spenderat två veckor i Grekland med sin pappa. Det fick bli en tur till affären och sen bara mys för att ladda upp för onsdagens äventyr.

Onsdagen började med några av oss vaknade innan klockan skulle ringa. Kvart över åtta blev Elise hämtad av Stina och hennes mamma. Hon skulle få spendera dagen i Björlanda och kvällen i sin egna säng. Det verkar som hon haft en mycket bra dag med många "barnvakter". Vi andra packade in oss i bilen och åkte till Stenaterminalen där vi mötte upp Hampus och Helena som för ett tag sen frågade om vi ville åka med till The Reef.
På båten var det fullt ös, Filippa lekte och Alina utforskade båten. Hon och Robin gick ut på däck en stund. Verkar ha varit en blåsig upplevelse.



I Danmark blev det först pölsa innan det var dags för bad. Både Filippa och Alina var jätteduktiga hela dagen. Alina hade armpuffar och trivdes som fisken i vattnet. Filippa hanterade vattnet bra och hoppade massa gånger från ca. 1 meters höjd. Fick även med Filippa att testa vattenrutschbanan som man åker sittandes på badringar. När vi kom ner var hon helt förstört och snyftade högt, så jag fick säga VA? när hon snyftandes säger: Jag vill åka igen.
Denna gången tog jag dock inga kort därinne men vi får ha kvar alla minnen i huvudet. När vi kände oss färdigbadade så blev det dusch för att få ur kloret från ögonen. Sen blev det välförtjänad mat innan det var dags att gå ombord och åka hem. Denna gången var vi ute i god tid. Alina slocknade i stort sett så fort jag satt henne i vagnen.


"Ifånarna"

Vi placerade oss i en soffa och Filippa sprang till det lilla lekrummet som fanns där, hon kom till oss lite då och då för att fylla på med godis i magen och berätta att hon hittat en vän. Kaptenen hade varnat om sjögång, men det var inget vi kände av.

Väl hemma blev det småprat med barnvakterna medan tjejerna gjordes iordning för sängen och väskorna packades upp. Det var riktigt skönt att lägga sig i sängen efter en sån heldag.

Tack igen Hampus och Helena för det trevliga sällskapet, och tack igen Stina och Johan för passningen av Elise.

Idag har vi tagit det lugnt, Robin är iväg och grejar med bilen. Passade på att bjuda hem Ibba och Emilia för lek och prat. Alina somnade halv sju och snart är det Elise tur att lägga sig. Hoppas att resten av veckan blir lika bra som första halvan.



Kommentarer
Hampus

tack scheeeeeeeeelv! =)

2011-08-12 @ 20:35:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0