Äntligen

Äntligen börjar mina stackars småttingar att bli friska. I tisdags har Elise väldigt slö och Alina väldigt lös i magen så efter samtal med olika instanser bestämdes det att tjejerna skulle tas med in till Hisingsakuten när dom öppnade vid femtiden. Där undersökte läkaren Elise men hittade ingen orsak till nattkräkningarna och sa att det nog var en bakterie och att jag skulle hålla ut nån vecka till. Precis det man vill höra, suck. Filippa hade turen att få spendera tisdagen med Emilia, och Ibba. Så efter läkaren hämtade vi henne. Natten till onsdagen sov alla väldigt bra. Dock vaknade vi kvart i sex, men utan kräkningar under natten kändes det hyffsat okej.
Filippa blev igår hämtad av min pappa för att spendera några dagar i Grästorp. Tanken var ju att alla vi tjejer skulle göra det, men vi kunde ju inte åka dit magsjuka.
Igår somnade Alina kvart i fem och vaknade kvart i sex idag, så nåt sitter det ju kvar i kroppen på henne. Elise har också sovit väldigt många timmar i natt, sover fortfarande. Hoppas på en ännu bättre dag idag, så alla helgplaner kan bli av.
Sitter nuförtiden inte så ofta vid datorn, har liksom inte tiden, men ska försöka bli lite bättre på att uppdatera.

Önskar er alla en skön dag!


Kommentarer
Stina

Håller tummarna för att ni slipper mer kräk nu!



Kramar

2011-11-03 @ 08:54:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0