Tillbaka på banan igen

Nu börjar saker och ting äntligen ordna upp sig. Alina har skolats in på förskola och vi har fått ny lägenhet med inflytt 1 december, men stora flyttdagen är inte förrän den 10de. Det är en hel del saker som ska fixas innan vi anser att det är inflyttningsbart. Filippa är överlycklig över att hon ska få ett helt eget rum, även fast det ska fixas så det även kan vara ett tv-/gästrum.
Elise äter på av bara farten, efter magsjukan kan man nästan se hur mycket hon lägger på sig varje dag. Mindre än en månad kvar till ett årsdagen också. Idag valde hon själv att ställa sig upp mot lära-gåvagnen och ta några steg. Är så kul att följa hennes utveckling.
Alina börjar talet lossna på och hon upprepar många saker. Framförallt lägger hon till mamma, pappa och Liiish efter vissa ord. "Hej mamma, tack mamma". Det är även kul när hon försöker säga svåra ord som kyckling men fortfarande kallar ett sånt enkelt ord som fisk för "blubb, blubb".
Även Filippa utvecklas och hon läser bättre och bättre. När det är dags för högläsning är det kul att få förklara och forma ord som hon inte riktigt förstår vad det betyder eller hur det ska uttalas/läsas.
Igår och idag har jag packat lite saker. Passade på att lägga ut några saker på blocket när jag ändå var i farten.

Imorgon när Alina ska till förskolan ska jag passa på att åka och hälsa på Sally, det var väldigt länge sen vi sågs. Tar med mig Elise men hoppas ändå på att få sitta stilla och prata en stund.

Nu blir det snart slapp i soffan, men tänkte göra ett till inlägg med kort från dom senaste veckorna.


Kommentarer
Stina

Önskar er en härlig dag! <3

2011-11-25 @ 08:16:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0