En härlig helg

Eller... Lördagen var väl upp och ner, det ena buset avlöste det andra. Men sen var det dags för tjejkväll. Tyvärr blev det inställt hemma hos Emily. Hoppas på att det kommer ett nytt tillfälle väldigt snart. Men vi förflyttade oss och tog det hemma hos Jeanna istället. Tacos, vin och glasstårta, och en himla massa skratt. Kom nog hem alldeles för sent.

På söndagen kom mamma och pappa och hälsade på. Med sig hade dom Elsa, så vi började med lite utelek, lunch och innelek.

Dom åkte sen vidare till Charlotta vid tretiden, och jag kände lite då att barnen måste nog få komma ut igen. Men var inte jättesugen på att gå ut på gården. Så bestämde promenaddejt med Jeanna. Det blev en långpromenad upp till Sisjön.

Alina tyckte att det inte var några som helst problem att hoppa och gå i vattnet. Som tur var hade vi åkpåse i ena vagnen så hon fick krypa ner i den på hemvägen medan skor, strumpor och byxor låg under vagnen. 8km visade det sig när vi kom hem att vi hade promenerat. Bra kämpat tycker jag då större delen av vägen till Sisjön är uppförsbacke, och med en vagn att köra så tränar man ju på bra.
Väl hemma fick det bli våfflor med grädde och sylt. Åt alldeles för många, men gott var det.
Sen blev det soffläge tillsammans med Jeanna och slökollning på tv.

En väldigt bra helg blev det!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0