Förmiddagsutflykt

Ibland när man funderar på vad man kan hitta på så står det alldeles still i hjärnan. Ska man göra nåt större så vill man ju gärna ha planerat och förberett innan. Idag fick det bli en sväng upp till Sisjön. Eftersom det inte är så kul att åka och inspektera nya ställen när det är kallt och snöigt ute så har vi inte kollat så mycket på vad som finns i närheten. Men idag som sagt blev det Sisjön. Väl på parkeringen såg vi att dom hade poängpromenad, men eftersom vi bara hade med en paraplysulky så hoppade vi över det, och eftersom vi inte visste hur långt det var till själva "badstranden" så åkte vi en sväng till, till en annan parkering.
Där blev det en stund vid stranden och sen en liten promenad på stigen runt Sisjön. Men nu har vi i alla fall lite bättre koll på hur området ser ut. Kommer definitivt bli fler turer dit upp.


I bilen hem fick det bli banan till alla tjejerna, hemma fick Elise sen en välling och sov i närmare fyra timmar och vi andra åt lunch och tog det mest lugnt. Väldigt skönt med förmidddagsutflykter så man kan ta det lugnt under eftermiddagen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0