30års kalas och kosläpp

I lördags begav sig hela familjen för att fira Hanna som fyllde 30år förra måndagen. Det bjöds på ugnsbakad fisk och potatis. Väldigt gott tyckte jag. Sen blev det cheesecake istället för tårta. Mycket bus och lek på barnen.

Igår jobbade Robin och till våran glädje fick vi andra en inbjudan på fika hos Lasse, Linda, Alicia och Nellie. Så efter lunch packade vi in oss i bilen. Kaffe och en sparad tårta, bullar och kakor blev det. Fikan blev sen en middagsbjudning och vi fick grillat med massa goda tillbehör. En granne till dom kom förbi och talade om att i den lilla gården bredvid skulle dom ha kosläpp kl.18. Självklart gick vi och kollade på det. Kom inte därifrån förrän efter kl.19. En heldag blev det och söta Alina frågade om lov att få sova i bilen hem, men hon hann nog inte ens få svaret...


I väntan på kossorna


Här kommer dom

Innan vi gick tillbaka så stannade vi till och kollade på hönorna, Elise ville helst inte gå ifrån den lille tuppen som inte verkade ha passerat målbrottet.

Helgen gick i en rasande fart. Jag vaknade påsöndagen med stora fläckar på ryggen. Misstänkta nässelutslag. Får ha lite koll så det inte blir värre.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0